Håkon Tønnessen sitt beste sommerminne er når han kan surfe på Saltstein i juli, og at det er så varmt i vannet at han kan bruke den tynneste våtdrakten.
Håkon Tønnessen sitt beste sommerminne er når han kan surfe på Saltstein i juli, og at det er så varmt i vannet at han kan bruke den tynneste våtdrakten.

I sommer skal Håkon sparkle, pusse og male

Men til høsten drar han på surfetur til Maldivene: – Det blir sommerferien.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det markedssjef i NoA Ignite, Håkon Tønnessen som svarer i Sommerpraten.

– Har du pass?

– Haha, jeg klarte faktisk å skaffe meg et nytt pass i fjor. Endte med å kjøre til Drammen Politistasjon for å sikre det i tide før en reise. Sikkert mange bereiste folk i Drammen som allerede har fikset nye pass.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer skal jeg faktisk jobbe en del, men også bygge hus i Kongsberg. Derfor går kveldene til sparkling, pussing og maling. Men jeg tror jeg skal få klemt inn en uke ferie på Sørlandet. Familien har et lite småbruk i skogen hvor det er perfekt å ta med storfamilien, med barn og hele pakka. Ellers reiser jeg til Maldivene på surfetur i September – det blir sommerferien!

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Det må være å surfe på Saltstein i juli når det er så varmt i vannet at du kan bruke den tynneste våtdrakten. Også er det så lyst at vi kan surfe til langt over midnatt.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Jeg får vel kanskje ikke lov til å nevne Amnesty International kampanjen som Anorak slapp for noen uker siden, så da må det bli Contract for Change laget av FCB i Chicago. (Takk til Jens Petter Aarhus som viste meg den på NoA BrainFood). Noe kontrast mellom Amnesty og øl, men syns den var smart.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden.

– En ustoppelig duo er Gabriel Uggla og Jenny Holmsten i NoA Ignite – se opp for de fremover!

– Når tryna du sist på jobb?

– Jeg tryner litt hele tiden – av med støttehjulene. Jeg vil ha skrubbsår!

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Tør å bruke fantasien din og gi gass – så lenge du syns det er gøy!

Powered by Labrador CMS