Fra venstre: Siri Heimdal Knudsen, Nima Salimi, Maria Strand Munkhaug, Sverre Laurits Øverland, Thea Mortensen.

Her er Høyres sommerpraktikanter

Fem unge mennesker jobber for partiets stortingsgruppe i sommer.

Publisert

De fem sommerpraktikantene i Høyre er:

  • Siri Heimdal Knudsen, 20 år fra Kristiansand. Har det siste året jobbet som lærervikar og er nestleder i hovedutvalget for utdanning i Agder fylkesting. Til høsten skal hun studere kommunikasjon i Oslo.
  • Nima Salimi, 24 år fra Oslo. Studerer ved Universitetet i Oslo, hvor han fra før har en bachelor i statsvitenskap, og nå tar både en master i statsvitenskap og bachelor i Midtøstenstudier med persisk. Han har jobbet som journalist i NRK ved siden av studiene, hvor han har hatt fokus på utenrikspolitikk.
  • Maria Strand Munkhaug, 21 år fra Nordland. Hun studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Hun har vært fylkesleder i Nordland Unge Høyre og sitter på fylkestinget i Nordland, der hun leder utdanningskomiteen. 
  • Sverre Laurits Øverland, 25 år fra Stavanger. Han har en master i finans fra Norges Handelshøyskole og fullfører nå en master i Public Policy ved University of Oxford. Han jobber med spørsmål om finans, næring/industri, og energi og miljø.
  • Thea Mortensen, 21 år fra Bærum. Mortensen studerer statsvitenskap ved King’s College i London og er varamedlem til kommunestyret, i tillegg til medlem av hovedutvalget for oppvekst og utdanning i Bærum.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS