– Jeg får en utrolig god feriefølelse og sterke assosiasjoner til festival-sommer når jeg hører på Cape Lion med She’s Moving On.
– Jeg får en utrolig god feriefølelse og sterke assosiasjoner til festival-sommer når jeg hører på Cape Lion med She’s Moving On.

I sommer skal Alva endelig få oppleve Lofoten

– Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på at det nærmer seg.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

I dag er det Alva Ore, rådgiver i PR-operatørene, som svarer.

– Hva gjør du i sommer?

– I sommer skal jeg endelig få oppleve Lofoten! (sammen med sikkert resten av Norge også…). Jeg har lenge hatt lyst til å oppleve både midnattssol, fisketur og fjellturer med nydelig utsikt, så jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på at det nærmer seg.

Ellers blir det en tur til sommerhytta hvor jeg satser på at det blir mye bra vær sammen med gode venner og familie.

Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Er det lov å nevne to? Jeg får en utrolig god feriefølelse og sterke assosiasjoner til festival-sommer når jeg hører på Cape Lion med She’s Moving On.

I tillegg blir det sommer når jeg hører Tove Lo og hennes True Disaster som jeg hørte første gang på Kongescenen, Slottsfjell i 2017.

Krysser fingrene for en normal sommer neste år hvor vi kan kose oss på konserter og festivaler i sommersolen.

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Vi er vel lei av covid-19 nyheter nå?

Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Vanskelig å velge en person, men en stor applaus til MFO som i januar satt opp et heldigitalt event som omhandlet mangfold.

Er vi flinke nok til å sørge for et representativt narrativ i kommunikasjonen vi lager? Og hvorfor og hvor viktig er det? Dette var temaene denne dagen og de hadde spennende gjester og foredragsholdere som lærte alle mer om nettopp dette.

– Hva er årets flause til nå?

– Jeg er vel ikke den eneste som velger å nevne da flere politikere klarte å bryte covid-19 smittereglene.

Ganske flaut, men samtidig har det ikke vært lett å holde styr på alle de nye restriksjonene som har blitt innført og endret det siste halve året.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Litt kjedelig da jeg hadde «mute» på Teams en god stund og ikke merket det. Var ikke så mange som fikk med seg mine gode strategier og tanker rundt prosjektet da.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Ha troa på deg selv og vær åpen for å lære og ta imot tips og triks fra de rundt deg.

Ta i bruk kunnskap og erfaring du har fått fra tidligere jobber, og om du kommer fra en annen bransje kan dette være svært positivt og gi et friskt pust til bedriften.

Powered by Labrador CMS