Anette Johnsrud Larsåsen jobber i markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Høyskolen Kristiania.

Sommerpraten:

Kommunikasjonssjefen gikk på scenen med kjolen på vranga

– Til mine kollegaers store begeistring.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

Neste kvinne ut er kommunikasjonssjef Anette Johnsrud Larsåsen i markeds- og kommunikasjonsavdelingen ved Høyskolen Kristiania.

– Hva gjør du i sommer?

– I sommer skal jeg verken surfe eller stå på vannski, men jeg skal bade! Først i Nordmarka på fisketur med pappa, deretter i Lyngør en uke med venner, i Tønsberg med mamma og lillesøster, og ellers kose meg med et blomstrende kulturliv i verdens beste sommerby: Oslo.

– Hvilken låt gir deg mest sommerfølelse?

– Åpenbart A touch of glass med Around the world, sangen som minner meg om sommeren 2000 da jeg fikk min første kjæreste. Det varte i fem dager.

– Hvordan oppsummerer du 2021 i kommunikasjonsbransjen så langt?

– Som en lang og bratt læringskurve, med et stort behov for å trygge og inkludere våre ansatte og studenter i en utfordrende hverdag. Vi har brukt både kampanjen vår og always on-løpet til å løfte frem spennende og inspirerende historier fra hele høyskolen. Jeg opplever hele bransjen som utforskende og nysgjerrig på å løfte frem det som virkelig betyr noe for oss, nemlig menneskene vi jobber for hver eneste dag.

– Hvilken bransjeperson har imponert deg i år?

– Her må jeg si Sollin Sæle, som på noen få år har ikke bare gjort seg bemerket i bransjen både nasjonalt og internasjonalt, men levert jobber som virkelig betyr noe for samfunnet.

– Hva er årets flause til nå?

– Dette er verken fra 2021 eller det siste årets aller største flause, men jeg vil trekke frem bråket rundt forsiden på Hadia Tajiks bok. At denne forsiden, og hva hun hadde på seg, skapte mer oppmerksomhet enn innholdet sier fortsatt mye. Som hun sa selv: Hva er det med en kvinnekropp med klær på fra topp til tå, som gjør den så seksuell for enkelte?

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Jeg jobber stadig med å fylle på denne listen, men for å være litt flåsete vil jeg nok si den gangen jeg forsov meg til et foredrag og endte opp på scenen iført kjole på vranga – til mine kollegaers store begeistring.

– Hva er ditt beste råd til en som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Vær skamløs og ta alle muligheter som kommer din vei, og kommer de ikke, skap dem selv! Har du en god idé, lyst til å få nye ansvarsområder eller jobbe med noe nytt, spør! I mange tilfeller får du et ja, og «kjør på!»

Powered by Labrador CMS