Wera i farten med daglig leder Kjersti Hole Haatveit i spissen.
Wera i farten med daglig leder Kjersti Hole Haatveit i spissen.

Kommunikasjonshuset Wera med plussresultat i 2021

Wera AS vokser med god fart, og fikk omsetningsøkning og plussresultat i 2021.

Publisert

Wera AS som har Telemark og Vestfold som sitt satsingsområde, kan se tilbake på et positivt, men tøft Corona-år i 2021. Wera AS omsatte for 18 millioner og fikk et driftsresultat på 735.000 kroner i 2021.

– Vi er fornøyde med dette resultatet, det viser at vi leverer godt i et marked som i 2021 fremdeles var preget av en del usikkerhet, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit i en pressemelding.

Avslutningen på 2021 ble god, og denne trenden har fortsatt inn i 2022.

– Mange spennende prosjekter, og dedikerte og dyktige ansatte som drar lasset har bidratt til det gode resultatet. Wera AS økte omsetningen fra 15,9 millioner i 2020 til 18 millioner i 2021. I år har vi benyttet muligheten markedet har gitt oss til å styrke teamet, og rekruttert fire nye ansatte.

«Syns du ikke, finnes du ikke»

Eierne i Wera AS (f.v.) Jan Kenneth Walmann, Frederic Kristoffersen (Pancom AS), Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen.
Eierne i Wera AS (f.v.) Jan Kenneth Walmann, Frederic Kristoffersen (Pancom AS), Kjersti Hole Haatveit og Dag Brekke-Rasmussen.

– Aktiviteten etter årsskiftet har tatt seg betraktelig opp, og vi gleder oss over at kundene satser på digital og fysisk synlighet igjen. Vårt gamle slagord «Syns du ikke, finnes du ikke» er mer relevant enn noensinne, mener Kjersti Hole Haatveit.

Hun forteller at det også er å konstatere at messeaktiviteten er i gang igjen, samt at digital markedsføring er i kraftig vekst.

– Wera satser og har styrket staben på utvikling, foto og digital markedsføring. På den trykk-tekniske siden gjør vi stadig forbedringer, oppgraderer og installerer nytt utstyr, noe som gir oss enda flere muligheter til å levere trykksaker med en ekstra twist. Dette innebærer at vi kan være i forkant og levere produkter og tjenester av topp kvalitet til våre kunder, sier Kjersti Hole Haatveit.

Nye lokaler

Samtidig trives Wera i nye lokaler som vi nylig ble testet ut som arena for kundearrangement.

– Wera har en klar vekststrategi og grunnlaget for vekst er å ha dyktige ansatte, gode etterspurte rådgivere, fornøyde kunder og evnen til å skape verdi for kundene våre. Vårt mål er å bli kundens førstevalg i Vestfold og Telemark. Innenfor kommunikasjon, strategi og trykk er vi ambisiøse, og tror vi skal klare å bli en av regionens ledende selskaper med beliggenhet utenfor Oslo, avslutter Kjersti Hole Haatveit i Wera AS.

Powered by Labrador CMS