Hans Kristian Lahus og Kjersti Hole Haatveit.
Hans Kristian Lahus og Kjersti Hole Haatveit.

Wera kjøper aksjene i Superlativ Media AS – vil bli ledende i regionen

– Vi er ambisiøse og har blant annet som mål å bli regionens ledende digitale kommunikasjonsbyrå, sier daglig leder Kjersti Hole Haatveit.

Publisert

– Dette er et strategisk viktig grep for Wera som nå tar en markant posisjon i fylket. Med Superlativ Media på laget styrker det begge parter både faglig og kompetansemessig. Vi ser spennende synergier med dette grepet, og når vi fikk muligheten til å gå inn som eier i Superlativ Media var dette et riktig valg, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit i en pressemelding tirsdag.

Det digitale kommunikasjonshuset som består av reklamebyrået og trykkeriet Wera AS med satsingsområder i Telemark og Vestfold, styrker seg i øvre del av fylket. Wera kjøper aksjene i Superlativ Media AS som fortsetter sin virksomhet i Bø.

– Vi blir enda bedre rustet til å skape vekst for våre kunder, og vi ser fram til å få Superlativene med i Wera-familien. Vi er ambisiøse og har blant annet som mål å bli regionens ledende digitale kommunikasjonsbyrå.

Et riktig og spennende grep

Wera tilbyr alle tjenester innen reklame, kommunikasjon, posisjonering, merkevarebygging, web-utvikling og fysiske produkter. Kommunikasjonshuset gleder seg til å være enda tettere på markedet i øvre del av fylket, og sammen med Superlativ Media bidra til å videreutvikle selskapets posisjon.

Daglig leder i Superlativ Media, Hans Kristian Lahus ser fram til å bli med i Wera-familien.

– Vi ser på dette som et riktig og spennende grep for Superlativ Media. Ved at Wera kjøper aksjene sikrer dette trygghet og stabil drift for våre ansatte og kunder framover. Vi skal fremdeles være på plass i Bøgata, Ulefoss og Seljord.

Superlativ Media AS har i over 10 år etablert seg som et fullservice reklamebyrå i Midt- og Vest-Telemark, og omsetter for cirka fem millioner kroner årlig. Tjenestespekteret består av grafisk design, webdesign/utvikling, tekst/idé, konsept, og film/foto.

Powered by Labrador CMS