Hill & Knowlton-lederen Andreas Wabø sammen med sin nye Head of Finance, Ben Fischer.

McKinsey-rådgiver og gründer blir Head of Finance i Hill & Knowlton

Hill & Knowlton ansetter tidligere McKinsey-rådgiver Ben Fischer som Head of Finance. – En smart rådgiver med en solid bakgrunn, sier byrålederen.

Publisert Sist oppdatert

Fischer har fire års erfaring fra McKinsey, hvor han har jobbet med strategi, vekst, effektiviseringsprosjekter og M&A. Han har også vært med å starte to selskaper – en nettbutikk og et regnskapsverktøy.

Hill & Knowlton-lederen, Andreas Wabø, er veldig fornøyd med å få Fischer på laget.

– Ben er en smart rådgiver med sterk bakgrunn fra finans og M&A. I dag sliter mange virksomheter med å skape vekst og bygge selskapene de driver. Her har Ben nøkkelkompetanse. Nå har vi et veldig sterkt seniorlag, sier Andreas Wabø, CEO i Hill & Knowlton, i en pressemelding.

Fischer blir en sentral del av ledergruppen i Hill & Knowlton. Så langt har han latt seg imponere av sitt første nære møte med kommunikasjonsbransjen.

Ben Fischer er fersk i den nyopprettede stillingen som Head of Finance i H&K.

– Tidligere har jeg nok ikke helt skjønt hvordan det «mystiske» virkemiddelapparatet fungerer. Det er veldig motiverende å se toppsjefer til klienter komme på besøk og skryte uhemmet av gjennomslag de har fått med hjelp fra rådgiverne våre, sier Fischer og fortsetter:

– Det er spennende å være del av et miljø som utgjør en stor forskjell i omdømme- og virksomhetskritiske situasjoner for selskaper.

Han løfter også fram satsingen på strategiaktivering og endring som interessant å følge.

– Her lykkes vi med å skape engasjement og forankring for nye strategier hos kundenes medarbeidere gjennom kreativ kommunikasjon, sier Fischer.

Det er nå snart 15 måneder siden Andreas Wabø tok over roret i Hill & Knowlton. Fischer er imponert over utviklingen så langt.

– Andreas har gjort en imponerende jobb i H&K det siste året. Vi ser tydelige resultater, med høy aktivitet og travle rådgivere. Vi ser også større læring og utvikling hos rådgiverne våre. Jeg ser fram til å være med å videreutvikle Hill & Knowlton videre, avslutter Fischer.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS