Hill & Knowlton styrker seg på teknologi – ansetter Tor Asbjørn Hegge.

Hill & Knowlton styrker seniorstallen med Tor Asbjørn Hegge fra Dinamo

For Tor Asbjørn Hegge var det Hill & Knowltons ambisjon om å tette gapet mellom kommunikasjon og management consulting, som lokket.

Publisert Sist oppdatert

Den nye Hill & Knowlton-sjefen fortsetter å styrke stallen. Bare det siste året har blant andre strategileder Morten Kjærsgaard, spesialrådgiver Ragnhild Heggem Fagerheim og tidligere byråleder Vibeke Haugen kommet inn dørene i Via Vika. 

Med Tor Asbjørn Hegge på plass, får de nå følge av nok en erfaren seniorkonsulent.

– Med tung strategisk erfaring fra kundesiden og lang byråerfaring, sitter Tor Asbjørn på viktig kompetanse og erfaring som er midt i blinken for kundene våre. I tillegg kjenner han teknologifeltet godt, sier administrerende direktør Andreas Wabø i en pressemelding. 

Hegge er ansatt som Senior Director og sektorleder for teknologi. Han kommer til Hill & Knowlton fra Dinamo hvor han var seniorrådgiver i ni år, inkludert over tre år som leder for PR og som kundeansvarlig for en rekke store, internasjonale selskaper.

Tidligere har han vært markedssjef i Aktiv Eiendomsmegling og han har erfaring fra Eika Gruppen.

For Tor Asbjørn Hegge var det Hill & Knowltons ambisjon om å tette gapet mellom kommunikasjon og management consulting, som lokket.

– Kommunikasjon er den viktigste driveren for endring. Skal du lykkes med å få ansatte med på endring, må du være tydelig på hvor organisasjonen skal og evne å skape begeistring på veien dit. Dette har kanskje aldri vært viktigere enn tiden vi lever i nå, sier Hegge. 

Wabø mener Tor Asbjørn også er et godt tilskudd for arbeidsmiljøet.

– Han er flink til å ta vare på folk, og er en humørspreder enhver arbeidsplass har godt av å ha, forteller Wabø.

Powered by Labrador CMS