Nina Mikaelsen, markedsdirektør i Oda

Pol sikret seg fortsatt avtale med Oda

Sikret seg jobben etter byråpitch.

Publisert Sist oppdatert

– Det var close race, men vi landet på Pol fordi vi opplever at Pol komplementerer teamet i Oda, men også utfordrer oss og har en tydelig forståelse av hvordan Oda bør kommunisere fremover, sier Nina Mikaelsen, markedsdirektør i Oda, i en pressemelding.

Pol har vært Odas samarbeidsbyrå siden 2020, men vant byråkonkurransen med et nytt team, som består av blant annet Janne Brenda Lysø, Benedicte Killi, Emma Gyllenbreider, Andrew Clayton og Therese Becke.

– Vi er kjempestolte og veldig glade over å få fortsette samarbeidet med Oda, sier Therese Becke, daglig leder i Pol, i pressemeldingen.

Hun sier at de sammen med Oda har funnet en samarbeidsform som skal bidra til sterke effekter fremover.

Nina Mikaelsen har jobbet som markedsdirektør i Oda i snart et halvt år og er tydelig på at det er viktig at Oda snakker høyere om lavpris. 

– Vi har like lave priser som lavpriskjedene, men det er fortsatt mange som ikke kjenner til det, sier Mikaelsen. 

Becke mener at Oda er en utfordrer og har en unik mulighet til å spille på dette i kommunikasjonen med kundene, gjennom både glimt i øyet og ved å utfordre det etablerte. 

– Utfordringen blir å bevare inntrykket, men samtidig kommunisere bredere, slik at kundene skjønner at man kan få i pose og sekk; nemlig lave priser og levering på døra, sier Becke.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS