For å posisjonere Tibber utenfor Norge og Sverige, har Kine Bergseth og Tibber teamet opp med &Co. / NoA.

Tibber viser muskler i ny kampanje – Tjen penger mens du sover

Tenk deg at du både kan være en helt, og få betalt av strømleverandøren din. Det er kjernen i Tibbers nye kampanje, utviklet sammen med &Co. / NoA i København.

Publisert

– Med lanseringen av Grid Rewards ønsker vi å sette fart på energiomstillingen i Europa. Det gjør vi ved å gjøre det enkelt og morsomt å styre strømforbruket sitt, sier Kine Bergseth, CMO i Tibber, i en pressemelding.

Grid Rewards er en ny tjeneste fra Tibber, som gjør at Tibbers kunder kan være med på å balansere strømnettet, uten å løfte en finger – og få betalt, mens man gjør det.

– Når forbruket er høyt kan strømnettet bli overbelastet. Da risikerer vi strømbrudd eller i verste fall at nettet kollapser. Med Grid Rewards kan alle være en hverdagshelt og bidra til balanse i strømnettet før dette skjer. Alt du trenger å gjøre er å la Tibber-appen sette ladingen av elbilen din på pause i noen minutter, forklarer Bergseth.

En plan godkjent av superhelter

Grid Rewards lanseres under Tibbers nye konsept «Grid Hero». Kampanjen dreier seg om å hylle hverdagsheltene som bor i oss alle. Og hvem er vel bedre til å gjenkjenne en helt enn en superhelt?

– Vi ble betatt av ideen om å la en «vanlig» superhelt være den som gjenkjenner superkreftene til Tibbers kunder. Han skjønner bare ikke hvordan de klarer det. For det klarer jo ikke han engang!, sier Senior Art Director Peter Echwald Strange fra &Co. / NoA.

Med en video, utendørs og tilhørende SoMe-innhold, viser Tibber alle elbil-eiere hvordan de kan tjene penger mens de sover.

Ny byråpartner var «et smart valg»

For å posisjonere Tibber utenfor Norge og Sverige, har Kine Bergseth og Tibber teamet opp med &Co. / NoA. 

Lanseringen av «Grid Rewards» er den første kampanjen de gjør sammen.

– Vi ønsket å bevege oss nærmere kontinentet uten å miste vår skandinaviske arv. &Co. / NoA har demonstrert i flere år, at deres kreative tilnærming til problemløsning er en sterk driver for vekst. Spennende å jobbe med et byrå, som opererer helt i toppen! Begge parter har store ambisjoner og er innstilt på en heltemodig innsats, avslutter Bergseth.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS