Pernille Huseby begynner i stillingen som avdelingsdirektør for kommunikasjon og rådgivning i Medietilsynet 1. september. Foto Actis
Pernille Huseby begynner i stillingen som avdelingsdirektør for kommunikasjon og rådgivning i Medietilsynet 1. september. Foto Actis

Pernille Huseby blir ny kommunikasjonsdirektør i Medietilsynet

– Jeg er opptatt av medienes betydning for demokratiet, og det å bidra til en trygg digital hverdag for barn og unge.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg til å gå inn i en viktig og spennende stilling i Medietilsynet. Jeg er opptatt av medienes betydning for demokratiet, og det å bidra til en trygg digital hverdag for barn og unge, slik at de kan bli aktive, kompetente og kritiske samfunnsborgere. Vi står i en digital revolusjon som påvirker hele medielandskapet og i ytterste konsekvens våre demokratiske prosesser. I dette bildet har Medietilsynet en utrolig viktig rolle både som tilsyn, kompetansesenter og rådgiver, sier Pernille Huseby.

Huseby (47) er ansatt som ny avdelingsdirektør for kommunikasjon og rådgivning i Medietilsynet, opplyses det om i en pressemelding.

Huseby etterfølger Kristine Meek, som nylig sluttet for å bli rådgiver og partner i kommunikasjonsbyrået Sannum og Bergestuen.

Hun kommer fra stillingen som generalsekretær i Actis, som er rusfeltets samarbeidsorgan, og har tidligere blant annet vært kommentator i VG og politisk redaktør i Nationen. Med seg har hun også hovedfag i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

Direktør Mari Velsand i Medietilsynet er glad for å få den nyansatte med på laget.

– Hun kjenner mediefeltet godt etter mange år som journalist, kommentator og redaktør, og har gjennom ulike stillinger opparbeidet seg både svært god samfunnsforståelse og innsikt i politiske prosesser. Pernille har erfaring med kommunikasjonsarbeid og har solid erfaring som leder, noe som er viktig i en jobb med et betydelig personalansvar, sier Velsand i samme melding.

Huseby begynner i stillingen 1. september.

Powered by Labrador CMS