Kristine Meek blir ny partner i kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen.

Meek ny partner i Sannum & Bergestuen

Kristine Meek blir ny partner i kommunikasjonsbyrået Sannum & Bergestuen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Det melder selskapet selv i en pressemelding, torsdag.

Meek kommer fra stillingen som direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet.

– Vi er veldig glade for at Kristine blir med på laget. Både erfaringen og personligheten hennes passer oss perfekt. Med sin bakgrunn fra Aftenposten, Telenor og Medietilsynet vil hun definitivt styrke Sannum & Bergestuen og vår spiss inn i medienæringen, sier Eva Sannum i pressemeldingen.

– Gleder meg til å bidra

Kristine Meek har de siste tre årene vært direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet. Meek har bakgrunn fra Aftenposten, Bellona og Geelmuyden.Kiese. I åtte år jobbet hun i Telenor Norge, der hadde hun blant annet hadde ansvaret for å gjennomføre selskapets strategi for samfunnsansvar, før hun ledet avdelingen for eksternkommunikasjon.

– Eva og Svein Tore er tvers igjennom dyktige fagpersoner og jeg gleder meg veldig til å bidra i Sannum & Bergestuen. Det er imponerende hva de har fått til på kort tid, og for meg betyr det mye å jobbe sammen med folk som er oppriktig interessert i ytringsfrihet og medienes rolle i samfunnet, sier Kristine Meek.

Meek har lang erfaring fra krysningsfeltet mellom politikk, kommunikasjon og journalistikk. I Medietilsynet har hun blant annet utviklet ny innsikt innen kritisk medieforståelse og mediemangfold, økt Medietilsynets synlighet i media og i digitale kanaler og styrket tilsynets omdømme.

Ønsket å jobbe sammen igjen

Hun har tidligere jobbet sammen med Svein Tore Bergestuen i Geelmuyden Kiese.

– Helt siden vi jobbet sammen i Geelmuyden.Kiese har jeg ønsket å teame opp med Kristine igjen. Ikke bare er hun utrolig dyktig som fagperson, hun bryr seg om folk rundt seg og samfunnet hun er en del av. I tillegg til den brede medieerfaringen vil Kristine styrke oss på flere områder, blant annet tech, bærekraft og ledelse, sier Svein Tore Bergestuen.

Kristine Meek starter i Sannum & Bergestuen 1. juni.

  • For ordens skyld: Eva Sannum gjorde, gjennom sitt eget foretak, et konsulentoppdrag på vegne av Medier24 AS i 2020, men vi har ikke noe oppdragsforhold på nåværende tidspunkt.
Powered by Labrador CMS