Fra NM i langrenn 2020. Årets mesterskap er lagt til Granåsen.

SJ Norge blir hovedpartner for NM i langrenn

– Det er for oss en ære å få lov til å bidra, sier kommersiell direktør i SJ Norge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Norges Skiforbund har inngått avtale med togselskapet SJ Norge om å være deres hovedpartner under NM i langrenn, opplyses det om i en pressemelding.

Togselskapet kjører tog på sju strekninger i Norge under merkevaren SJ NORD, blant andre Dovrebanen og Nordlandsbanen. NM sendes direkte på TV.

– Viktig idrettsarrangement

Etter at SJ Norge tok over de syv strekningene i juni 2020 har selskapet jobbet med hvordan de skal synliggjøre seg som samfunnsaktør, og etablere sponsorsamarbeid.

Kommersiell direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, er svært fornøyd med muligheten til å jobbe sammen med Norges Skiforbund.

Kommersiell direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, er svært fornøyd med muligheten til å jobbe sammen med Norges Skiforbund.

– NM i langrenn er, og har alltid vært, både folkelig og inkluderende. Vi finner det svært enkelt å assosiere oss med det Skiforbundet klarer å gjenskape hvert eneste år. NM i langrenn er et av de absolutt viktigste idrettsarrangementene vi har i Norge, og det er for oss en ære å få lov til å bidra, sier hun.

Norgesmesterskapet arrangeres i Granåsen i Trondheim, 16. til 19. januar, og del to på samme sted i mars 2021.

– Avgjørende

– Dette er et stort og krevende arrangement med internasjonalt format. Det er helt avgjørende for Skiforbundet å ha med gode, profesjonelle partnere med stort engasjement, sier arrangementssjef i Skiforbundet, Terje Lund i meldingen.

Markedsansvarlig i Skiforbundet, Petter Ekran, synes det er gledelig at SJ Norge bruker norsk skisport og NM i arbeidet med å styrke sin posisjon i markedet.

– Vi ser frem mot å jobbe tett sammen med SJ Norge og bidra til selskapets merkevarekjennskap i Norge, sier Ekran.

Powered by Labrador CMS