F.v. Bjørn Jåsund, Kjell Nybråten, Thomas Høgebøl, Lars Kreken og Kristine Bjørnstad.

NoA kjøper opp Scienta og Agitec

Begge teknologiselskapene har solide kundeporteføljer innenfor både offentlig- og privat sektor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

otoNoA styrker fokuset på tung teknologi-kompetanse gjennom oppkjøp av Scienta og Agitec. De to teknologimiljøerne består av totalt 60 personer, og samarbeider allerede tett med NoA på flere kunder.

Med Scienta får NoA et av Norges fremste tech-miljø med på laget, med høy kompetanse og senioritet på Java, arkitektur og rådgiving. De er anerkjente både i Norge og internasjonalt.

Agitec leverer kryssfunksjonell IT-kompetanse og består av svært erfarne systemutviklere og prosjektledere.

– Vi er stolte over at begge miljøene ser på NoA som den perfekte partner for videre vekst og utvikling. Sammen blir vi nå også Norges sterkeste miljø for verdiskapning for våre kunder gjennom teknologiutvikling, sier arbeidende styreleder og grunnlegger av NoA, Thomas Høgebøl, i en pressemelding tirsdag.

Fokus på kundereisen

Både Scienta og Agitec har solide kundeporteføljer innenfor både offentlig- og privat sektor med kunder som Skatteetaten, TietoEvry, Telenor, Posten og NAV.

– Vår IT-kompetanse, gir våre kunder konkurransefortrinn. I NoA-familien får vi tilgang til kompletterende kompetanse, som vil gjøre oss i stand til å forstå kundene våre enda bedre og gi dem gode råd og løsninger gjennom hele kundereisen, sier Kjell Nybråten, som er daglig leder i Scienta.

Med Scienta og Agitec på laget planlegger NoA å ta enda større bit av markedet for digitale tjenester.

– NoA jobber utelukkende med å skape vekst for våre kunder, og vi gjør det gjennom kundeorientering. At Scienta og Agitec nå blir en del av NoA gjør det mulig for oss å kunne tilby enda flere av de aller dyktigste og mest erfarne teknologene, og bli en viktigere partner for våre kunder gjennom bredere teknologikompetanse, avslutter Høgebøl.

Partene vil ikke kommentere pris for transaksjonen, men informerer om at handelen består av kontanter og NoA-aksje

Powered by Labrador CMS