Andreas Ziener, Marita Viken, Einar Löve, Kai Holmberg – (alle Unfold) Thomas Høgebøl (NoA), Hanne Bismo Mustad (NoA), Hampus Borgos, Jeanett Wilberg Schibbye, Egil Stene-Johansen –(alle Unfold).
Andreas Ziener, Marita Viken, Einar Löve, Kai Holmberg – (alle Unfold) Thomas Høgebøl (NoA), Hanne Bismo Mustad (NoA), Hampus Borgos, Jeanett Wilberg Schibbye, Egil Stene-Johansen –(alle Unfold).

Unfold blir en del av The North Alliance (NoA)

– Vi har fulgt med på selskapet helt fra starten og meldte oss på så fort vi så at modellen deres skjøt fart.

Publisert

Unfold blir en del av The North Alliance (NoA), opplyses det om i en pressemelding.

Med design- og teknologiselskapet Unfold som det nyeste tilskuddet, styrkes satsingen på strategisk- og samfunnsorientert utvikling av digitale produkter.

– Unfold sitter på unik kompetanse og metodikk, samt noen av bransjens beste prosjekter og marginer. Vi har fulgt med på selskapet helt fra starten og meldte oss på så fort vi så at modellen deres skjøt fart. I NoA er vi på konstant jakt etter de beste menneskene og de beste miljøene, og vi fortsetter å rive faglige skillevegger. Dette oppkjøpet vil styrke hele gruppen både på strategi, tjenestetilbud og lønnsomhet, sier Thomas Høgebøl, arbeidende styreleder i NoA.

– En perfekt match

Unfold har i dag 30 personer i prosjekt, som blant annet jobber med OBOS, Flyr, Krogsveen, Hyre, Anton Sport, Dintero og Mestergruppen. Det opplyses i meldingen om at flere internasjonale og skandinaviske grupperinger har ønsket å kjøpe opp selskapet de siste årene.

– Vi har de siste årene vært på en fin vekstreise og funnet en oppskrift som leverer høy verdi for selskapene vi jobber med. Den siste tiden har vi imidlertid stanget i taket på grunn av våre egne begrensninger, og derfor vurdert å skalere opp selv eller gå sammen med noen. NoA seilte opp som en perfekt match med en attraktiv eiermodell, kompetente folk, og portefølje som egner seg for videre felles vekst. Familiemottakelsen har vært overveldende og vi gleder oss stort til å ta fatt på dette nye kapittelet, sier Egil Stene-Johansen, gründer og managing partner i Unfold.

– Opphengt i risiko

Dette er NoA sitt tredje oppkjøp, og Unfold blir en del av gruppen sammen med blant andre NoA Consulting, NoA Ignite, Bold, North Kingdom, & Co, Anorak og Åkestam Holst.

Samtidig investerer NoA i et joint venture med partnerne i Unfold.

– Det er gjennom kombinasjonen av å jobbe med startups og etablerte selskaper i omstilling at vi har skapt den unike modellen vår. Vi er opphengt i risiko og forretningsstrategi på toppen av å være notorisk sluttbruker- og samfunnsfokusert i alle produktene vi utvikler. At NoA og Norvestor investerer i vår venture satsning, er en anerkjennelse som gjør at vi kan løfte arbeidet vårt ut i markedet raskere og sterkere, avslutter Kai Holmberg, partner og strategiansvarlig i Unfold.

Powered by Labrador CMS