De fem ansatte i byrået Albin.

Navnebytte fra Snopp til Albin

– En omprofilering føltes helt riktig nå, forteller daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Designbyrået Snopp i Steinkjer endrer navn til Albin.

– I snart 15 år har vi hjulpet små og store selskap med identitetsarbeid og merkevarebygging. Enten de er helt nye eller har vært her lenge, har alle et løpende behov for å se seg selv i en verden som er i konstant endring. Vi er intet unntak, sier Mathias Nervik i en melding på deres nettsider.

Byrået har i de siste fått større lokaler og opplevd en økende oppdragsmengde. De har nylig også ansatt fotograf og tekstforfatter Lena Johnsen og grafisk designer og illustratør Torgeir Aarsund Trapnes.

– Med nytt hus og friske hoder var det naturlig å ta et dypdykk i oss selv, og bestemme oss for hvem vi skal være fremover. En omprofilering føltes helt riktig nå, forteller Gisle Grindvik, som samtidig med omprofileringen trer inn i rollen som daglig leder.

Byrået som per dags dato teller fem antall hoder jobber med et bredt spekter av kunder.

– Her finner du både kunstnere og bankvirksomheter. Du finner kommuner og bedrifter som har eksistert i over 150 år, og du finner startups med bare noen uker på tegnebrettet. For noen av disse er vi en samtalepartner, for andre en markeds- og innovasjonsavdeling med ansvar for alle kanaler og plattformer – og publiseringen på dem. Vi trives i begge rollene, så fremt vi ser at det gir resultater, forteller Nervik.

Powered by Labrador CMS