Oscar Løvik kom til Storm i 2021 fra rollen som konsulent i Sopra Steria. Nå blir han seniorrådgiver i PR-byrået.

Oscar Løvik rykker opp i Storm

Etter å ha levert varene i sine første tre år i Storm Communications, blir Oscar Løvik nå seniorrådgiver i PR-byrået. Allerede neste helg håper han på enda et opprykk.

Publisert

Oscar Løvik har vært en sentral rådgiver for flere viktige kunder i Storm. Han har blant annet bistått med mediehåndtering, posisjonering og finansiell kommunikasjon.

– Oscar er ikke bare en dyktig rådgiver som får ting til å skje, men også en enestående relasjonsbygger med kundene. I Storm har vi lykkes med å ha mange langvarige kundeforhold, og det blir ofte resultatet når de får jobbe med rådgivere som Oscar, sier daglig leder Marius Parmann i Storm Communications, i en pressemelding. 

Løvik kom til Storm i 2021 fra rollen som konsulent i Sopra Steria. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med spesialisering i strategi og ledelse.

I 2023 formaliserte han også sin kompetanse innenfor finansiell kommunikasjon gjennom sertifisering fra Investor Relations Society.

– De siste tre årene har jeg fått jobbe med de flinkeste folka og de mest spennende kundene. Nå skal jeg være med på å spisse satsningen vår ytterligere innen investor relations og finansiell kommunikasjon, et tjenesteområde vi har ambisjoner om å ta enda større plass i året som kommer, sier Løvik.

Storm Communications utgjør sammen med Storm Samfunn kommunikasjonsbyråene i Stormhuset. 

Byråene opplever god etterspørsel etter sine tjenester, og for å møte dette er det gjennomført flere nye rekrutteringer de siste månedene. 

Deriblant tidligere byrådssekretær Mansoor Hussain, tidligere Virke-leder Christine Spersrud Haug, tidligere Allianz-rådgiver Aurora Telle og tidligere kommunikasjonssjef Andreas Nyheim i Storebrand. 

– Det skjer mye på Stormhuset, og vi fortsetter å tiltrekke oss tiltrekke oss de triveligste og beste rådgiverne. Å krone tiden min så langt i Storm med opprykk er stort. Og forhåpentligvis følger mitt kjære Leeds United opp med opprykk neste helg, avslutter Løvik.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS