Jonas Lihaug Fredriksen, Alexandra Rotan, Silje Nordnes, Aleksander Sæterstøl, Stinius Maurstad, Knut Marius Djupvik, Karin Klouman, Robin Hofseth, Hedvig Sophie Glestad, Mona Berntsen, Mikkel Bratt Silset, Nora Haukland, Vår Staude og Rauand Ismail.

Her er årets influenserrekrutter

14 nye kjendiser er klare for befalets beinharde, militære regime i den femte sesongen av «Kompani Lauritzen».

Publisert

Lørdag 2. mars er det klart for en ny sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2 Direkte og TV 2 Play, og denne gang flytter deltakerne inn i Bømoen leir på Voss. 

Det kommer fram i en pressemelding. 

De 14 nye rekruttene spenner seg fra skuespillere til influensere, til artister, programledere, en danser og en politiker. 

Årets influensere: 

Nora Haukland.

Influenser Nora Haukland beskrev det som et lite kall og uttrykte at etter et år med tap av kontroll på livet, kjente hun lengsel etter å utforske naturen, bruke kroppen, teste grenser og oppleve mestringsfølelse. 

 – Og separere den jeg egentlig er inni meg fra hvordan jeg følte jeg ble fremstilt, legger hun til. 

– Hva fryktet du mest før deltakelsen?

Hedvig Sophie Glestad.

– Min frykt var sekken. Jeg er veldig spe og lett, og den sekken er vel bare 15 kg lettere enn meg. Jeg har heller ikke særlig med muskler. Så min største frykt var å være en liten svak pingle som bare holdt alle igjen, sier Haukland. 

Influenser Sophie Glestad ville være med i Kompani Lauritzen fordi hun synes det er morsomt program. 

– Det er ett av de få programmene som har appellert til meg. Jeg liker å utfordre meg selv, men er nok litt mer pingle enn jeg selv innbiller meg, sier Glestad.

Det verste hun vet er å fryse, men ellers er hun mest redd for høyder eller å ikke få puste. 

Aleksander Sæterstøl.

– Jeg er usikker på hva som er min største frykt, men jeg finner nok snart ut av det, sier hun. 

Influenseren og TV-profilen Aleksander Sæterstøl sa ja til å delta fordi han synes det ser morsomt ut, og kanskje til og med for å lære noe kult underveis. 

– Det jeg fryktet mest var at jeg skulle hate det og ville hjem, sier Sæterstøl. 

Powered by Labrador CMS