– Med henne på laget håper jeg XXL sin kredibilitet innen løping og trening vil bli styrket ytterligere, sier XXLs markedssjef Ina Kristin Haugen, om kjedens første ambassadør i Norge, Ezinne Okparaebo.
– Med henne på laget håper jeg XXL sin kredibilitet innen løping og trening vil bli styrket ytterligere, sier XXLs markedssjef Ina Kristin Haugen, om kjedens første ambassadør i Norge, Ezinne Okparaebo.

XXL har fått sin første ambassadør

– Håper det kan tilføre er økt kunnskapsdeling og inspirasjon både internt og eksternt.

Publisert

– Vi ønsker å kommunisere mer relevant og godt innhold til målgruppen, så her skal vi teste oss litt fram nå i første omgang, sier markedssjef i XXL, Ina Kristin Haugen til KOM24 om det ferske ambassadørsamarbeidet.

Sportskjeden har gjort et lignende samarbeid i Sverige med den tidligere langrennsduoen Anna og Emil Jönsson Haag. Nå er det altså Norges raskeste kvinne, Ezinne Okparaebo som er XXLs første ambassadør i Norge.

Målet med samarbeidet og det vi håper det kan tilføre, er økt kunnskapsdeling og inspirasjon både internt og eksternt. For oss er det lærerikt og spennende å samarbeide med henne.

Håper på økt kredibilitet

Ezinne satte personlig rekord på 100 meter sprint under sommer-OL i London i 2012. Tiden på 11,10 sekunder gjør henne fortsatt til Norges, og Nordens, raskeste kvinne noen gang.

– Jeg har lært meg å fokusere på detaljene for å bli best. Nå gleder jeg meg til å jobbe med XXL hvor jeg kan dele kompetansen og erfaringene mine videre sammen en stor aktør i sportsmarkedet. Idrett er viktig, uansett om du satser eller bare er med litt, uttaler Okparaebo i en pressemelding.

Fremover skal hun samarbeide med XXL som ambassadør for blant annet løping og trening. Hun skal også inspirere flere til å være aktive på idrettsarenaen.

– Ezinne og XXL deler mange av de samme verdiene. I tillegg har hun masse kunnskap om løp og trening, og er også et forbilde og en stor inspirasjonskraft for mange. Med henne på laget håper jeg XXL sin kredibilitet innen løping og trening vil bli styrket ytterligere.

XXL tester ut ulike satsinger og samarbeid, blant annet har de gått inn som bærekraftspartner for BUA-nettverket som låner ut utstyr gratis.

Powered by Labrador CMS