Guri Størvold og Andrea Tviberg Mohn-Olsen

Zynk henter Høyres assisterende pressesjef

Andrea Tviberg Mohn-Olsen blir rådgiver i Zynk.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået selv i en pressemelding, tirsdag morgen.

- Jeg gleder meg til å begynne. Zynk er et utrolig spennende byrå, med et sterkt fagmiljø og en sterk kundeliste. De har også en spiss på klima, energi og grønn industri, som er et felt jeg virkelig brenner for, sier Mohn-Olsen i pressemeldingen.

Hun kommer fra stillingen som assisterende pressesjef i Høyre og rådgiver for energi– og miljøkomiteen.

- Etterspørselen er skyhøy etter politisk analyse og rådgivning på vår tids største spørsmål, særlig på klimafeltet og innenfor grønn energi og industri. Mohn-Olsen kan politikk og dette feltet svært godt, og er et ungt talent som vi og kundene vil lære mye av, sier Guri Størvold, partner og daglig leder i Zynk.

Mohn-Olsen har jobbet med strategisk kommunikasjon for Høyre i over tre år og har også jobbet som blant annet reporter i TV 2 i fire år.

- Mohn-Olsen har svært relevant erfaring som kundene våre trenger i en tid hvor rammebetingelser endres og næringspolitikken er i støpeskjeen, sier Størvold.

Mohn-Olsen skal ha foreldrepermisjon før hun starter i i Zynk etter sommeren.

- Jeg synes det er skikkelig kult at Zynk og Guri ønsker å satse på en som er høygravid og snart skal ut i permisjon. Det er ingen selvfølge, selv i et av verdens mest likestilte land.

Zynk teller med dette totalt 19 rådgivere og partnere.

Powered by Labrador CMS