– Én av mine største styrker er at jeg er flink til å både dekode og omformulere tungt stoff til leselig, fungerende og engasjerende innhold. Foruten det vil jeg driste meg til å påstå at jeg har en god og spiss penn

Andreas Aguilera Myrvold er ny digital redaktør i N365

Etter fire år som innholdsspesialist bytter han nå rolle.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg ser frem til å høste inn så mye kunnskap som mulig – spesielt fra kollegene mine, men også gjennom egen læring. Utvikling krever at man utfordrer seg selv og det får jeg sjansen til her, sier Andreas Aguilera Myrvold i en pressemelding.

Etter fire år som innholdsspesialist i Mediaplanet går Andreas Aguilera Myrvold over i rollen som digital redaktør i Caybon-søsterselskapet N365.

Fire år i content marketing-bransjen og utdanningen i journalistikk fra Høyskolen Kristiania gjør at føler Myrvold seg godt rustet for den nye jobben.

– Én av mine største styrker er at jeg er flink til å både dekode og omformulere tungt stoff til leselig, fungerende og engasjerende innhold. Foruten det vil jeg driste meg til å påstå at jeg har en god og spiss penn, forteller Myrvold i pressemeldingen.

Ansvarlig redaktør, Ida Christine Johannessen er godt fornøyd med den nyeste rekrutten.

– Han har spesielt god kompetanse på fagområdet helse, som er et viktig satsingsområde for oss, forteller Johannessen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS