Andreas Repeta tar over som ny markedsanalytiker hos IG etter Erik Hansén.
Andreas Repeta tar over som ny markedsanalytiker hos IG etter Erik Hansén.

IG rekrutterer ny markedsanalytiker

Andreas Repeta tar over som ny markedsanalytiker hos IG etter Erik Hansén.

Publisert

– Jeg gleder meg masse til å bruke mine erfaringer og kunnskap som analytiker i IG. Jeg skal bidra til å utvikle selskapets relasjoner til markedet, til mediene og vårt utrolig sterke fellesskap – en utfordring som mildt sagt stiller høye krav, sier Andreas Repeta, i en pressemelding mandag.

Han har en bachelorgrad i bedriftsøkonomi fra Uppsala universitet, og går nå inn i rollen som markedsanalytiker i IG.

Får en betydelig rolle

IG er en verdensledende nettmegler innen trading som gir sine kunder tilgang til muligheter i tusenvis av finansmarkeder via intuitive plattformer og apper. Selskapets visjon er å tilby verdens beste tradingopplevelse.

Repeta etterfølger selskapets tidligere analytiker Erik Hansén, som blir værende i selskapet, men som ekstern markedsanalytiker og rådgiver.

– Det er veldig gøy å ønske Andreas velkommen til oss. Han får en betydelig rolle i selskapets eksterne arbeid i Skandinavia og er et suverent tilskudd til teamet vårt. Andreas kommer inn med unike perspektiver og har en sterk evne til å analysere og kommunisere hendelser knyttet til aksjemarkedet, egenskaper som kommer godt med oss, sier Richard Tejme, Skandinavisk Manager IG.

Repeta kommer fra rollen som gründer og finansanalytiker i East Invest, som jobber med analyse og research i amerikanske, europeiske og asiatiske aksjer fra et top-down-perspektiv.

Powered by Labrador CMS