Mediaforum-topp maner til selvransakelse

– Jeg mener det er viktig med en strategiprosess og selvransakelse i hva man skal være, og hva man skal tilby sine medlemmer.

Publisert

Onsdag ble det kjent at Mediaforum skal fortsette driften. Det ble bestemt på et årsmøte onsdag ettermiddag.

I forrige uke ble det kjent at daglig leder Anette Isachsen i september valgte å si opp sin stilling. Det på grunn av «de veivalg som tas, og hva jeg kan stå bak».

– Jeg mener det er et behov for et Mediaforum som gir medlemmene verdi og er sterkt tilstede - også når det ikke er godværsdager. Kanskje spesielt viktig da. Men man må tåle å definere hva man skal være, og tilpasse seg, sa hun til KOM24 da.

– Ville vært synd om den legges ned

I en e-post til KOM24 skrives Isachsen følgende om onsdagens nyhet:

– Jeg mener at Mediaforum har en viktig verdi og er samlende for bransjen. Det ville vært synd om den legges ned etter 46 år. Man må tåle noen tøffe runder i ringen og ta seg tiden til å gjøre noen grep før man gir opp. Jeg mener det var grunnleggende feil å trappe ned aktivitet i høst, når det som er viktig i en krisetid er å jobbe enda hardere. Foreningen har lang historie, jeg har møtt mange engasjerte medlemmer og mennesker som viser interesse i å bidra, og jeg anser foreningen til å ha et stort potensial videre dersom det etableres et nytt, stabilt styre og foreningen driftes godt», skriver Isachsen.

– Hovedfokus fremover

Hun forteller at siden hun fikk muligheten til å drive Mediaforum videre, har hun hatt «et brennende engasjement og mål for hva hun ønsket for foreningen».

– Jeg er glad for resultatet slik at Mediaforum kan være et samlende organ for medlemmene også frem i tid. Men jeg mener det er viktig med en strategiprosess og selvransakelse i hva man skal være, og hva man skal tilby sine medlemmer. Dette er noe jeg har jobbet for å få styret med på i hele 2020. Hovedfokus fremover må være høyaktuelt innhold og god verdi for medlemmene, samt sunn økonomi. Jeg mener at det er mulig, det var derfor jeg takket ja til jobben, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS