Studentene Anna Nguyen (24), Nora Sæter (25) og Eirin Skiaker (22) som har kapret seg sommerjobber som innholdsprodusenter i IT-firmaet Nettbureau.

For syvende sommer på rad tilbyr Nettbureau internship - Anna, Nora og Eirin fikk jobbene

– Vi er opptatte av å legge opp et løp som byr på faglig utvikling og mye sosialt gjennom hele sommeren.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

IT-selskapet Nettbureau har sikret seg tre talenter som skal jobbe hos seg i sommer, opplyser byrået om i en pressemelding.

Det er studentene Anna Nguyen (24), Nora Sæter (25) og Eirin Skiaker (22) som har kapret seg sommerjobber som innholdsprodusenter i IT-firmaet Nettbureau.

Kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau, Kim Arne Hammerstad, gleder seg til å få de nyansatte på plass.

– Anna, Nora og Eirin imponerte oss hele veien fra søknad, via glimrende løste caseoppgaver til stødige intervjuer. De danket ut over 40 andre søkere i et historisk sterkt søkerfelt. Vi er sprekkeferdige av stolthet over å ha dem på laget i sommer, sier kommunikasjonsansvarlig i Nettbureau, Kim Arne Hammerstad i meldingen.

De alle har bakgrunn fra både medier og kommunikasjon.

Nguyen tar en mastergrad i strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania i Oslo, og før det har hun en bachelorgrad i medievitenskap fra NTNU. Hun har tidligere blant annet jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).

– Jeg er spent på nye utfordringer innenfor kommunikasjonsfeltet, og tror det blir lærerikt å bruke teorier fra studiet i praksis hos Nettbureau, sier hun.

Sæter tar en mastergrad i medier og kommunikasjon ved Universitetet i Bergen og har en bachelor i medievitenskap fra NTNU. Hun har også jobbet som radiojournalist i Radio Revolt i Trondheim.

– Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, og ser fram til å jobbe i team, og ikke minst være tilbake på fysisk kontor, sier Sæter.

Skiaker tar for tiden et årsstudium i digital markedsføring ved Noroff i Bergen. Tidligere har hun tatt en bachelor i journalistikk ved Universitetet i Bergen. Hun har erfaring som journalist fra Oppland Arbeiderblad og NRK Rogaland.

– Jeg gleder meg til nye og spennende utfordringer hos Nettbureau i sommer, og ser frem til å lære mye nytt, sier Skiaker.

Dette blir byråets syvende år med internships ettersom de har hatt studenter hos seg hver sommer siden 2015. Og de får alle betalt.

– Vi har hatt internships innen utvikling, innholdsproduksjon og grafisk design, og det har vært en stor suksess hele veien. Vi er opptatte av å legge opp et løp som byr på faglig utvikling og mye sosialt gjennom hele sommeren. Dessuten er det fint å være en motvekt til internships i andre bedrifter som betaler lite eller ingenting, sier Hammerstad.

Årets interns skal jobbe med å lage tekstinnhold til alle merkevarene Nettbureau eier innenfor digitale anbudstjenester

– Nå håper vi at Raymond Johansen fjerner hjemmekontorpåbudet fra 4. juli, slik at vi kan få jobbe ansikt til ansikt med internsene våre i de flotteste kontorlokalene i Oslo, slår Hammerstad fast.

Sommerinternsene har sin første arbeidsdag i Nettbureau mandag 21. juni.

Powered by Labrador CMS