Styret i Kommunikasjonsforeningen Student Oslo. Fra venstre: Lina Stenlund, Jenny Tran, Arman Ghodreti, Anne Marie Sjøholt, Matilde Fagerland, Suzanne Bettum og Martine Tennholm.

Kom-Stud med høy vekst

Kommunikasjonsforeningen Student Oslo har på under ett år vervet 70 nye medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Tallet er en god vekst, og det samme gjelder oppmøte på arrangementene, forteller leder i studentlaget Anne Marie Sjøholt.

– Det føles helt fantastisk! Vi har gjort et målrettet arbeid med rekruttering så det er fint å se at det har fanget interessen til så mange nye medlemmer, forteller hun til KOM24.

Hun forteller at det har blant annet blitt jobbet godt med rekruttering gjennom arrangementer og forskjellige SoMe-kanaler.

– Vi har brukt SoMe aktivt og hatt en del møter som er åpne for alle, hvor vi oppfordrer alle i foreningen til å ta med seg en venn. Dette føler vi har fungert bra, og det er mange som har meldt seg inn i sammenheng med disse arrangementer.

100 påmeldte

Et av arrangementene som dro flest folk og hadde over 100 påmeldte, var imidlertid et møte kun for medlemmer der reporter i TV2 Nyhetene, Kadafi Zaman, og Andreas Tinglum fra Corporate Communication, var foredragsholdere.

– Eventet handlet om kommunikasjon i kriser, og om hvordan formidle når situasjonen er uklar og uvirkelig. Da delte Zaman blant annet om erfaringen rundt å dekke 22. juli, mens Tinglum snakket om kommunikasjonsarbeidet med skredkatastrofen i Gjerdrum. Begge innleggene var både sterke og innsiktsfulle, sier Sjøholt.

Så langt i år har foreningen jobbet med digitale kampanjer hvor de har belyst de ulike medlemsfordelene, i tillegg til å ha fokusert spesielt på det sosiale og nettverksmulighetene.

–Vi har blant annet servert mat i etterkant av alle medlemsmøtene, for å skape en god sosial arena og legge til rette for mingling.

Leder i KomStud Anne Marie Sjøholt.

Målet videre

Målet videre for foreningen er blant annet å fortsette å verve studenter, forteller KomStud-lederen.

– Vi vil knytte studentene og bransjen tettere sammen, og fortsette å ivareta våre medlemmer på best mulig måte. Vi vil gi studentene et større nettverk, og tilby flere workshops og seminarer for å øke deres kunnskap på fagfeltet.

For å feire, planlegger de en sommerfest sammen med lokallaget i Oslo den 31. august.

– Vi planlegger en stor sommerfest som også vil fungere som et «welcome back party», hvor det blir underholdning, og servering av mat og drikke. Festen blir et helt spesielt tilbud som blir gratis for studentmedlemmer, avslutter Sjøholt.

Powered by Labrador CMS