Emma Egedal Nilsen.
Emma Egedal Nilsen.

Emma er ny kområdgiver i NHO Geneo

Hun skal utvikle foreningens nye SoMe-strategi.

Publisert Sist oppdatert

Emma Egedal Nilsen går rett fra skolepulten til å bli kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent for NHO Geneo. Hun ble nettopp ferdig med en master i strategisk kommunikasjon hos Høyskolen Kristiania.

Hun har tidligere erfaring som praktikant i Pressure, Dyreparken og Palmesus.

Selv om Egedal Nilsen er rimelig fersk i bransjen, har hun har allerede fått ansvaret for å utvikle en ny SoMe-strategi.

– Jeg tenker at med hjelp og innspill fra gode kolleger så kommer dette til å gå strålende, sier Egedal Nilsen til KOM24.

NHO Geneo er NHOs landsforening for helsenæring, velferd- og oppvekstbedrifter, og ble lansert så nylig som april 2022. At stillingen er innen helsesektoren var avgjørende for hvorfor Egedal Nilsen ønsket jobben. 

Personlig har hun et brennende engasjement for kvinnehelse og problemstillingene rundt tematikken.

– Menns kropp og helse har vært utgangspunktet for forskning i lang tid, derfor blir kvinner oftere feildiagnostisert eller går mange år uten å få vite hva som faktisk skjer med kropp og sinn. Vi kvinner fortjener mer fokus på tema, og ikke minst forskning.

Egedal Nilsen ser fram til å kunne sette dagsorden i sin nye stilling, og håper å sikre landsforeningen en sterk tilstedeværelse i mediebildet, samfunnsdebatten, næringsliv, og selvfølgelig i sosiale medier.

– Jeg tror på landsforeningens formål. Gjennom god kommunikasjon kan man spre de viktige budskapene og fortelle de viktige historiene som finnes innad i helsenæring, velferd og oppvekst.

Egedal Nilsen forteller at hun har ambisjoner om å bli en «knakende god kommunikasjonsrådgiver».

– Det er jeg helt sikker på at jeg kommer til å bli hos NHO Geneo.

Powered by Labrador CMS