Linn Søreng Andersen er opptatt av personers motivasjon og engasjement, og trives med å finne den beste matchen mellom oppdragsgiver og kandidat.
Linn Søreng Andersen er opptatt av personers motivasjon og engasjement, og trives med å finne den beste matchen mellom oppdragsgiver og kandidat.

Linn er ansatt som rekrutteringsrådgiver i Medievikar

Rekrutteringsbyrået Medievikar har ansatt Linn Søreng Andersen som rekrutteringsrådgiver.

Publisert Sist oppdatert

Linn Søreng Andersen har fått jobben som rekrutteringsrådgiver i Medievikar. Hun skal jobbe med stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Andersen skal også jobbe med Medievikar sine egne markedsaktiviteter.

Jobben innebærer også arbeid med blant annet innhold, nyhetsbrev og sosiale kanaler for å tiltrekke og engasjere de beste kandidatene og oppdragsgiverne.

– Jeg liker å jobbe både operasjonelt og strategisk, med fokus inbound marketing metodikk og den digitale kundereisen. Stillingsbeskrivelsen traff meg umiddelbart! En slik sjanse har jeg lenge vært på utkikk etter, forteller Andersen til KOM24.

Fra før har Andersen lang erfaring fra markedsføring- og kommunikasjonsbransjen. Hun har jobbet med sosiale medier i Silicon Valley og Chicago, i tillegg hatt roller som Client Director og prosjektleder i kommunikasjonsbyrå, performance marketing byrå og inbound marketing byrå.

– Nå ønsker jeg å jobbe enda mer menneskeorientert. Samarbeid og ledelse av ulike spesialist-team har gitt meg god forståelse for ulike roller, hva de innebærer og hva som skal til for å lykkes.

Andersen er glad for at hun har blitt en del av teamet til Medievikar, som nylig har fått en praktikant med på laget. Hun ser frem til å utvikle seg seg innen rekrutteringsfaget.

– Vi får stadig nye spennende oppdrag, og jobber med både faste og midlertidige stillinger. Linn er allerede i gang med flere spennende rekrutteringsprosesser, blant annet jakt på markedssjef for en global sportskjede. Hun har vært i dialog med flere spennende kandidater, og trives i rollen som rekrutteringsrådgiver, skriver Medievikar.

Powered by Labrador CMS