Helene Edvardsen forlater Labs for å begynne i BKK.
Helene Edvardsen forlater Labs for å begynne i BKK.

Helene forlater jobben som markeds og kommunikasjons­ansvarlig for å bli nettredaktør

Forlater Labs for å bli nettredaktør i BKK.

Publisert Sist oppdatert

– Det skjer mye spennende i BKK for tiden. Ikke bare gjøres det mye bra med tanke på å få til innovasjon. BKK har en også viktig rolle i den grønne omstillingen, i det vi skal bevege oss fra fossil til fornybar energi. Det er et lag jeg vil være med på!

Det sier Helene Edvardsen (36) til KOM24.

Hun slutter nå som markeds og kommunikasjonsansvarlig hos Labs, hvor hun har vært i to og et halvt år, for å begynne som nettredaktør i BKK.

– Verdifull læring

– Jeg innrømmer at «the fear of missing out» også slo sterkt inn. Ting skjer raskt og om tre år er jeg overbevist om at BKK har kommet langt i den spennende reisen, sier hun.

Hun kom til Labs fra Sparebanken Vest. Edvardsen sier at å gå fra et stort konsern til andre siden av bordet, og inn i et dynamisk konsulentselskap, har vært enormt lærerikt.

– Det har gitt meg en verdifull erfaring og innsikt som jeg tar meg meg videre, sier hun.

– Som marked- og kommunikasjonsansvarlig i Labs har jeg fått jobbe tett med dyktige mennesker innen flere komplimenterende fagdisipliner, hvor digital kundeopplevelse står i fokus.

Edvardsen sier at det kjekkeste med å ha jobbet i Labs har vært å få jobbe i et miljø med mennesker som kan noe hun vil vite mer om.

– Stor stas

– Om du er markedsfører, designer, utvikler, forretningsutvikler eller konsernleder, tror jeg det er nyttig å se seg selv i en sammenheng. Man må ha forståelse for flere fagdisipliner enn sin egen. Det krever samarbeid, og jeg har en sterk tro på at det er samarbeid er helt nødvendig for å lykkes i digitaliseringen av dagens markeder, sier hun.

Hos sin nye arbeidsgiver skal hun jobbe med å få fart på nettsidene.

– Det er stor stas å få jobbe i Vestlandets største fornybarselskap, et selskap som betyr mye for mange. Ekstra stas er det å få være med på å gjøre dem mer digitalt tilgjengelig og relevant for flere.

Powered by Labrador CMS