Yusuf Nebi Bastas er ansatt i en nyopprettet stilling som leder for eksterne relasjoner og samfunnskontakt i Asplan Viak.

Asplan Viak får ny samfunnskontakt: – Gleder meg

Henter fra NHO.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Yusuf Nebi Bastas er ansatt i en nyopprettet stilling som leder for eksterne relasjoner og samfunnskontakt i Asplan Viak.

Det opplyses det om i en pressemelding fra selskapet.

Nebi Bastas skal også være stedfortreder og høyre hånd for marked- og innovasjon direktør Netten Østberg i ledergruppen. Han tiltrer den nye stillingen 1.september.

Han kommer fra stillingen bærekraftsansvarlig i NHO. Han har en variert arbeidsbakgrunn fra interessepolitikk, embetsverket og statsforetak. Før han gjorde karriere i NHO-systemet jobbet han med fornybar energi i Statnett SF og strategisk krisekommunikasjon i regjeringens Krisestøtteenhet. Han er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo.

– Asplan Viak er i dag en av Norges mest spennende bedrifter. Med sin kompetanse, tilstedeværelse i hele landet og posisjon, løser bedriften morgendagens utfordringer. Asplan Viak er en arena for samfunnsutvikling og bidrar aktivt til samspill og dialog mellom ulike aktører. Jeg gleder meg til å drive dette arbeidet videre sammen med Asplan Viaks dyktige medarbeidere, sier Nebi Bastas i pressemeldingen.

Han skal rapportere til markeds- og innovasjons direktør, Netten Østberg og jobbe tett med kommunikasjonsavdelingen.

Powered by Labrador CMS