Vilde Norenes Hilleren er ny kommunikasjonsrådgiver i Spire.

Ny kommunikasjonsrådgiver i Spire

Miljø- og utviklingsorganisasjonen Spire har ansatt ny kommunikasjonsrådgiver. 

Publisert

Med seg på laget har Spire fått Vilde Norenes Hilleren. Hun tar også med seg variert kommunikasjonserfaring fra blant annet den norske ambassaden i Amman og Palestinakomiteen.

– Jeg gleder meg til å løfte Spires arbeid for en bærekraftig og rettferdig verden. Det blir veldig spennende å få jobbe for en organisasjon som arbeider for å endre grunnleggende årsakene til hvorfor urettferdighet oppstår, sier Hilleren i en pressemelding.

Hun begynte i fast stilling hos Spire i mai. Som kommunikasjonsrådgiver vil hun jobbe med å skape gjennomslag og synlighet for Spires politikk i tradisjonelle og sosiale medier.

Det neste året vil hun også koordinere Spires skoleprosjekt, som har mål om å skape en løsningsorientert undervisningskultur om klima, miljø og sosial rettferdighet, samt oppfordre til kritisk tenkning og handlekraft.

Hilleren har en master i Development, Environment and Cultural Change fra Universitetet i Oslo. 

– Vi er utrolig glade for å få med Vilde på laget! Hun brenner for en rettferdig verden, og har veldig god erfaring med kommunikasjon og formidling. Jeg er helt sikker på at Vilde vil bidra til å løfte arbeidet vårt, og jeg gleder meg masse til å samarbeide mer med henne, sier Elise Åsnes, leder i Spire.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS