Byråleder Tommy Stiansen og prosjektleder Beate Sæther.
Byråleder Tommy Stiansen og prosjektleder Beate Sæther.

Retail Factory ansetter ny prosjektleder fra Sanofi

– Hun kommer til å være en betydelig bidragsyter, både faglig og sosialt, sier en fornøyd byråleder.

Publisert Sist oppdatert

Retail Factory ekspanderer ytterligere og ansetter Beate Sæther som ny prosjektleder, opplyser byrået i en pressemelding tirsdag kveld.

Hun kommer fra byrået Retail House Varejo og senest farmasøytselskapet Sanofi. Etter å ha opplevd begge sider av bordet, både kunde- og byråsiden, var det ifølge henne et enkelt valg å ta denne muligheten.

– Absolutt, det var ikke noen tvil om hva jeg ønsket meg. Retail Factory er etter min mening bransjens mest profesjonelle og fremoverlente retailbyrå, så det å få være med på reisen sammen med resten av gjengen her, ser jeg på som både en utfordring og en ære. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, sier hun.

– Må ha med oss sultne mennesker

Byråleder Tommy Stiansen er godt fornøyd med valget, og mener hun vil tilføye selskapet både innsikt, faglig kompetanse og ikke minst et skikkelig godt humør.

– Skal vi lykkes med å nå de ambisiøse vekst- og leveransemålene vi har satt oss, er vi nødt til å ha med oss sultne mennesker som synes dette er like gøy som resten av oss. Sæther kommer til å være en betydelig bidragsyter, både faglig og sosialt.

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS