Byråleder Tommy Stiansen og prosjektleder Beate Sæther.

Retail Factory ansetter ny prosjektleder fra Sanofi

– Hun kommer til å være en betydelig bidragsyter, både faglig og sosialt, sier en fornøyd byråleder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Retail Factory ekspanderer ytterligere og ansetter Beate Sæther som ny prosjektleder, opplyser byrået i en pressemelding tirsdag kveld.

Hun kommer fra byrået Retail House Varejo og senest farmasøytselskapet Sanofi. Etter å ha opplevd begge sider av bordet, både kunde- og byråsiden, var det ifølge henne et enkelt valg å ta denne muligheten.

– Absolutt, det var ikke noen tvil om hva jeg ønsket meg. Retail Factory er etter min mening bransjens mest profesjonelle og fremoverlente retailbyrå, så det å få være med på reisen sammen med resten av gjengen her, ser jeg på som både en utfordring og en ære. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, sier hun.

– Må ha med oss sultne mennesker

Byråleder Tommy Stiansen er godt fornøyd med valget, og mener hun vil tilføye selskapet både innsikt, faglig kompetanse og ikke minst et skikkelig godt humør.

– Skal vi lykkes med å nå de ambisiøse vekst- og leveransemålene vi har satt oss, er vi nødt til å ha med oss sultne mennesker som synes dette er like gøy som resten av oss. Sæther kommer til å være en betydelig bidragsyter, både faglig og sosialt.

Retail Factory er en del av JCP-familien som i dag består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel og JCP Arena, i tillegg til nevnte Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS