F.v. Ole Emil Johnsen og Marius Myhrvold

Ole Emil Johnsen gjør comeback i Gambit H+K

Byrået skal styrke seg på mobilitet og transport, ansetter en gammel kjenning: – Han har erfaring som passer som hånd i hanske.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter syv år i det rådgivende ingeniørselskapet COWI returnerer Ole Emil Johnsen til Gambit H+K. Han begynner som seniorrådgiver og fagleder med særlig ansvar for selskapets kundeportefølje innenfor mobilitet og transport.

– Gambit har Norges bredeste kommunikasjonsfaglige miljø. Det betyr at man alltid har tilgang til den fagkompetansen, kapasiteten og kreative ressursene kundene trenger. Jeg ser frem til å bidra med den erfaringen og innsikten jeg har tilegnet meg, sier Johnsen, i en pressemelding tirsdag.

Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i COWI, hvor han har hatt særlig ansvar for selskapets employer branding, markedskommunikasjon og merkevarekampanjer. Tidligere i år vant Ole Emil og COWI flere priser for sitt arbeid med bærekraftskommunikasjon og employer brandingkampanjer.

– For å nå Norges klimamål, må noen av de største klimagasskuttene komme innfor transportsektoren. Dette akselererer omstillingstakten, endrer måten man utvikler prosjektene på og påvirker hele bygg og anleggsbransjen. Kommunikasjonsfaget spiller en vesentlig rolle i hele verdikjeden for at aktørene skal lykkes i den grønne omstillingen samfunnet står overfor.

Ønsket tilbake i Gambit i lang tid

Johnsen får ansvaret for å utvikle Gambits kundeportefølje innenfor Mobilitet og Transport, et område han er blitt godt kjent med fra sine år i bygg- og anleggsnæringen.

Avdelingsleder for markedskommuniasjon i Gambit H+K, Marius Myhrvold, har kjent Johnsen siden de satt side om side i forelesningsalen på BI for 18 år siden. Den gang startet de PR-byrå sammen, og senere gikk de til Gambit H+K sammen.

– Jeg har prøvd å hente Ole Emil tilbake til Gambit siden han forlot oss. Han er en briljant PR-rådgiver og ikke minst hel ved. Med denne ansettelsen fortsetter vi å styrke de markedsrelaterte tjenestene innenfor public relations som kommunikasjonsrådgivning, kampanjer og kreative løsninger. Tjenester som inngår i en naturlig del av virkemiddelmiksen i myndighetskontakt og virksomhetskommunikasjon som er de to andre pilarene i Gambit HK. Han har erfaring som passer som hånd i hanske i denne samhandlingen.

Powered by Labrador CMS