– Solveig er ekstremt dyktig i kommunikasjonsfaget, mener hennes nye arbeidsgiver.

Solveig Strømme blir kommunikasjons­rådgiver i Brettforbundet

– Jeg synes kommunikasjon og marked er spennende.

Publisert

– I Brettforbundet har vi som mål å være best på marked og kommunikasjon, så dette er ikke en avgjørelse vi har tatt lett på. Solveig er ekstremt dyktig i kommunikasjonsfaget, i tillegg er hun læringsvillig, hardtarbeidende, operativ, uredd og har et strategisk hode. Det er en kombinasjon av disse ferdighetene som gjør at hun blir en stor ressurs for Brettforbundet i årene fremover, sier Bijora Sardarian, generalsekretær i Brettforbundet til egne nettsider.

Solveig Strømme skal utvikle Brettforbundets kommunikasjon- og markedsarbeid i årene som kommer.

Strømme er straks ferdig med en bachelor i Sport Management fra Norges Idrettshøgskole.

Som kommunikasjonsrådgiver og markedskoordinator skal Solveig primært jobbe med Brettforbundets merkevare, PR- og innholdsarbeid og sponsoraktiveringer.

– Jeg synes kommunikasjon og marked er spennende fordi er det er så mye potensiale i å skape bærekraftige samarbeid og verdiskapning, engasjement, nettverksbygging og ikke minst synes jeg det er spennende å få lov til å være med å løfte utøvere som virkelig fortjener å bli sett. Man møter også mange flotte personer på veien som man lærer masse av, det er aldri feil, sier Strømme til sin nye arbeidsgiver.

Powered by Labrador CMS