Sara Morling (f.v.) og Birgitte Fleischer gjenforenes i Retail Factory. Her sammen med byråleder Tommy Stiansen.

Retail Factory henter inn ny Event Manager

– Avhengige av å gjøre de rette ansettelsene for å ta nye steg, sier byrålederen.

Publisert

Retail Factory fortsetter veksten, og har utvidet teamet med Birgitte Fleischer, som tiltrer stillingen som Event Manager.

Hun kommer fra jobben som innkjøpsansvarlig for klesavdelingen i Bolina, og har ti års erfaring fra retailbransjen. I tillegg har hun en bachelor i Fashion Marketing fra University of the Arts i London.

– I Birgitte får vi en event manager som har stålkontroll på det hun driver med, og som har masse god erfaring fra bransjen, både fra Norge og England. I tillegg passer hun perfekt inn i miljøet her i Retail Factory, sier teamleder, Sara Morling, i en pressemelding.

– Resten er historie

Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med å være på plass i Akersbakken 10.

– Jeg har jobbet med Sara tidligere, og vi møttes igjen på en åpningsfest på hennes tidligere jobb, hvor jeg mimret tilbake til tiden vi jobbet sammen, og uttrykte at det hadde vært kult å jobbe sammen igjen. Kort tid etter ble jeg invitert på en kaffe hos Retail Factory, og «the rest is history», sier hun.

Fleischer legger til at hun gleder seg til tiden fremover.

– Jeg er supergira på å være et sted som får til så mye. Retail Factory som er den del av JCP, har så mange ressurser at jeg føler «the sky is the limit», med tanke på hva vi kan finne på. Det er sykt gøy og spennende å være en del av!

Avhengig av rette ansettelser

Byråleder Tommy Stiansen forteller at Fleischer har alle egenskapene de ser etter i en event manager.

– Hun har erfaring med budsjetter, logistikk og merchandising, for å nevne noe, og evner å holde tunga rett i munnen, noe som er viktig i en jobb der ting går fort og man alltid må være på tærne.

JCP er et fullservice kommunikasjonshus som består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og nevnte Retail Factory.

– Vi er et selskap i vekst, og er avhengige av å gjøre de rette ansettelsene for å ta nye steg. Vi er trygge på at Birgitte er nettopp det, avslutter Stiansen.


Powered by Labrador CMS