Cengiz Al sammen med sjef Tommy Stiansen.

Retail Factory ansetter Cengiz Al som talentspeider

– Cengiz er et multitalent.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg har alltid likt å ha mye å gjøre, og jobber best når jeg har flere jern i ilden, sier Al i en pressemelding.

De fleste kjenner han kanskje fra ting som Skam, Skal vi danse og Tre nøtter til Askepott. Nå skal Cengiz Al finne talenter for JCP ved siden av skuespillerkarrieren.

Rollen som talentspeider innebærer at han får det overordnede ansvaret for rekruttering av crew, som i JCP-selskapene omtales som «captivators».

Al har fullført en bachelor i Markedsføring og salgsledelse.

Den siste tiden har han jobbet som produktspesialist i Polestar Automotive.

– Jeg kjente at jeg trengte en jobb som gir meg enda mer fleksibilitet. Da kan jeg være 100 prosent tilgjengelig for jobben, samtidig som jeg får fleksibiliteten til å lande kule roller og prosjekter utenom. JCP gir meg full støtte til å satse på skuespillerkarrieren, samtidig som de har troen på meg som talentspeider. Jeg er veldig glad for å bli del av et team som gjør så mange kule ting, sier han.

Byråleder Tommy Stiansen er strålende fornøyd med å ha Al med på laget.

– Cengiz er et multitalent, og hos oss skal han få frihet til å realisere skuespillerkarrieren samtidig som han jobber for oss. Vi skal være en støtte for han i de andre prosjektene, ikke noe som kommer i veien, sier Stiansen.

Al får en hybridrolle, der han både jobber på kontoret og i felt med å speide etter, oppsøke og rekruttere morgendagens event- og retailtalenter.

– At jeg kan bidra både bak kulissene og på skjermen gjør meg lykkelig og motivert til å gjøre en enda bedre jobb. Jeg er veldig glad for at jeg har så fine mennesker rundt med med gode verdier og god arbeidsmoral som jeg har her i JCP, slår han fast.

Powered by Labrador CMS