I år blir sommeren til Iselin K. Dahl, fra TRY Råd hundre prosent preget av seiling. Hun skal først på seiltur med venner, før hun skal seile EM og VM med laget i siste del av ferien. Her fra sommeren 2020 da hun var på road trip i Norge.
I år blir sommeren til Iselin K. Dahl, fra TRY Råd hundre prosent preget av seiling. Hun skal først på seiltur med venner, før hun skal seile EM og VM med laget i siste del av ferien. Her fra sommeren 2020 da hun var på road trip i Norge.

Denne sommeren skal Iselin fra TRY Råd seile EM og VM på hjemmebane

Hun har også gått av flyet litt for tidlig: – Registrerte ikke at flyet skulle mellomlande i Rørvik.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det prosjektleder i TRY Råd, Iselin K. Dahl, som svarer i Sommerpraten.

– Har du pass?

– Jeg skaffet meg heldigvis pass like før pandemien brøt ut så jeg er berget noen år til.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Denne sommeren blir 100 prosent preget av seiling. Jeg reiser til Kroatia med tre venninner siste uken i juli. Vi har leid en seilbåt hvor jeg skal være skipper og da blir det vinden som tar lead på hvilke øyer og byer vi skal besøke. Gleder meg til mye sol, bading og festligheter.

De to siste ukene av ferien skal jeg seile EM og VM med laget mitt som foregår i Åsgårdstrand og Hankø. Det blir ekstra stas med mesterskap på hjemmebane.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Jeg var på min første seiltur i Kroatia med mine beste venninner. Vi lå på bøye utenfor en nydelig øy og satt bak i cockpit under stjerneklar himmel hvor vi mimret og koste oss med deilig vin. Da vi badet så vi det magiske neonlyset fra morild som satt den ekstra prikken over i-en. Det er et øyeblikk jeg aldri vil glemme.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Det er så utrolig mye bra som blir utviklet og produsert nå, men hvis jeg må trekke fram én kampanje så må jeg si at jeg synes reklamefilmen «When Harry met Santa» formidler et veldig viktig budskap. Med alt som har skjedd den siste tiden blir kampanjer som denne viktigere enn noen gang. Nå ble jo denne lansert i forbindelse med julen 2021 så håper jeg blir tilgitt for at jeg ikke trekker fram noe fra 2022.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Oi, det var en artig utfordring. Det er jo så mange talenter der ute. En viktig oppgave vil ikke bare være å se opp for, men å få disse talentfulle og kreative folkene med på laget. Jeg vil trekke fram Christine Spiten som jeg synes er veldig inspirerende og flink. I en alder av 32 år har hun allerede vært medgründer av Blueye Robotics som har utviklet undervannsdroner som styrker havforskning over hele verden. Hun har blitt kåret til årets «ledestjerne» i Dagens Næringsliv og har jobbet som seniorrådgiver i «Verdens naturfond». Dette er bare begynnelsen og jeg håper og tror at vi både ser og hører mer fra Christine i fremtiden.

– Når tryna du sist på jobb?

– Jeg skulle fly til Namsos og registrerte ikke at flyet skulle mellomlande i Rørvik. Blid og fornøyd trasket jeg ut av flyet, hentet bagasjen og sto klar hos Avis for å hente ut bilen jeg hadde leid. Jeg rakk å bli ganske frustrert over at bookingen ikke lå inne og at det ikke var en bil klar til meg. Mens jeg sto og diskuterte med Avis var den en hyggelig Widerøe-ansatt som prikket meg på skulderen. Hun spurte meg om jeg var helt sikker på at jeg skulle av i Rørvik. Skamfull som jeg var sjekket jeg inn bagasjen på nytt og fikk noen velfortjente ubehagelige blikk fra de andre passasjerene som var keen på å komme seg til Namsos. Hvis noen lurer, så var bilen fra Avis klar da jeg gikk av på riktig flyplass. Kunden har ikke alltid rett, hehe.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Hvis det er en jobb som vekker din interesse, ikke vær redd for å søke. Du sitter mest sannsynlig på mye mer kunnskap og kompetanse enn du tror. Jeg vil også minne deg på at det å jobbe er noe man skal gjøre store deler av livet, derfor er det viktig at du tar hensyn til deg selv og søker steder som gir deg god energi, utfordringer og tillit. Ikke vær redd for å gjøre feil, det kan gjøre litt vondt, men du lærer utrolig mye av det.

Powered by Labrador CMS