– Dette var en mulighet jeg bare måtte ta

Blir kommunikasjonsrådgiver i nyopprettet stilling

Flytter fra Bodø til Rana for å gi byen en sterk strategisk posisjon.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Mo i Rana står foran en utrolig spennende tid! Med etableringen til Freyr, utbyggingen av ny lufthavn og dypvannskai vil byen og kommunen forandre seg stort på få år. Dette var en mulighet jeg bare måtte ta, sier Jarl-Håkon Olsen i en pressemelding.

Han er nå ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Rana Utvikling.

– På bakgrunn av de store prosjektene i regionen fremover har Rana Utvikling sett behovet for å ansette en egen kommunikasjonsrådgiver. Han får ansvar for vårt kommunikasjonsarbeid, profilering og skal bidra til strategisk posisjonering av Mo i Rana, sier Rana Utvikling-direktør Ole M. Kolstad pressemeldingen.

Olsen kommer fra Bodø hvor han har vært ansatt som lektor de siste årene. Tidligere har han vært ansatt i både LO i Nordland og AUF i Nordland, hvor kontakt med pressen var viktige deler av arbeidet. Han har en mastergrad fra Nord Universitet som lektor i samfunnsfag med fordyping i historie.

Administrerende direktør i Rana Utvikling, Ole M. Kolstad, er fornøyd med få en kommunikasjonsrådgiver på plass.

– Vi er i gang flere store og viktige prosjekter for regionen. For å lykkes med disse prosjektene blir det avgjørende at vi gjør regionen synligere, særlig nasjonalt forteller Kolstad.

Olsen begynner i Rana Utvikling ved utgangen av juni.

Powered by Labrador CMS