Etter 18 år i Deutsche Post DHL Group flytter Silje Skogstad hjem til Norge og blir Postens nye konserndirektør med ansvar for strategi og kommunikasjon
Etter 18 år i Deutsche Post DHL Group flytter Silje Skogstad hjem til Norge og blir Postens nye konserndirektør med ansvar for strategi og kommunikasjon

Posten henter ny kommunikasjons­direktør fra DHL

– Kombinasjonen av strategi og kommunikasjon er unik.

Publisert Sist oppdatert

Etter 18 år i Deutsche Post DHL Group, nå sist som Senior Vice President for Corporate Strategy, flytter Silje Skogstad hjem til Norge og blir Postens nye konserndirektør med ansvar for strategi og kommunikasjon.

Det melder Posten i en pressemelding.

Imponert

– Jeg har over lang tid vært imponert over hvordan Posten og Bring bruker innovasjon og digitalisering til å løse store bærekraftutfordringer, samtidig som det skaper tjenester som gjør hverdagen enklere for kundene. Jeg ser frem til å bidra til den fremtidige utviklingen i Nordens mest spennende selskap, sier Silje Skogstad i pressemeldingen.

Skogstad har over 25 års erfaring innen både strategi og kommunikasjon, i tillegg til solid erfaring fra post- og logistikkbransjen.

I 18 år har hun jobbet i ulike roller for Deutsche Post DHL Group på hovedkontoret i Bonn. Her har hun siden 2014 hatt rollen som Senior Vice President for Corporate Strategy-avdelingen, hvor hun blant annet har hatt ansvar for å utvikle og implementere selskapets konsernstrategi og bærekraftstrategi.

Unik

Hun har også tidligere ledet selskapets globale eksterne kommunikasjon med ansvar for presse, omdømmebygging, thought leadership og sosiale medier.

– Kombinasjonen av strategi og kommunikasjon er unik ved at den både støtter forretningsutviklingen med markedsinnsikt og analyse, og samtidig viser et bredt publikum hvordan post, transport og logistikk holder samfunnet vårt i gang, sier hun.

Konsernsjef Tone Wille forteller at hun er godt fornøyd med å ha fått på plass en konserndirektør med så bred og solid kompetanse.

– Det er en styrke at vi får inn en konserndirektør med så solid erfaring fra et av de største selskapene i bransjen. Jeg er trygg på at hun vil lede konsernstaben på en god måte, og hun vil tilføre konsernledelsen nye perspektiver med sin internasjonale erfaring, sier Wille.

Skogstad bor i dag i nærheten av Bonn i Tyskland. I løpet av sommeren flytter hun hjem til Norge med mann og to barn, og begynner i sin nye rolle i september.

Powered by Labrador CMS