En scene fra Postens jubileumsfilm.
En scene fra Postens jubileumsfilm.

Posten fyller 375 år, og lanserer jubileumsfilm

«Livet er som en postkasse. Du vet aldri hva som ligger oppi.»

Publisert

– Vi ønsket å markere jubileet med en film til de ansatte og alle våre kunder. En varm og morsom historie som ikke tok oss selv så høytidelig, men som allikevel oppsummerer alt Posten har vært med på av innovasjoner i 375 år, sier Hege Barbara Aarhus, kampanjeansvarlig Posten i en pressemelding.

Hun sier i pressemeldingen at postbudene har alltid vært der når store ting har skjedd gjennom årenes løp, så vi forteller historien omtrent sånn som de husker den.

Jubileumsfilmen har premiere denne uken og vil gå på TV og i egne kanaler på nettet. I tillegg er det laget en langversjon av filmen som forteller hele historien til postbudet og hans finurlige reise gjennom 375 år. Filmen er produsert av Bacon og regissert av Jakob Marky.

– Denne jubileumsfilmen er av det litt mer folkelige slaget, noe som føltes veldig fint og riktig siden målgruppen er hele Norge. Det har vært en veldig gøy prosess fordi samarbeidet mellom alle involverte har vært så bra. Hatten av til Jakob Marky og Bacon som i månedsvis har jobbet med hver minste frame, sier kreatør Rikke Sofie Jacobsen.

Powered by Labrador CMS