Jakob Paulik, Camilla Hovind og Tine Jensen
Jakob Paulik, Camilla Hovind og Tine Jensen

Jakob Paulik (28) er ny klipper i JCP

– Jeg ble solgt under intervjurundene.

Publisert Sist oppdatert

JCP fortsetter satsingen sin på film, og i et stadig voksende filmteam er Jakob Paulik siste tilskudd til gjengen.

Det melder byrået i en pressemelding.

Paulik er utdannet klipper fra Arts University Bournemouth, og har seks års erfaring, først som freelancer, før han de siste to årene har jobbet i Geelmuyden Kiese, sentralt i Oslo.

– Jeg synes det virket som at JCP virkelig satset på film. Jeg liker høyt tempo og mye å gjøre, og det får jeg her. I tillegg er det gøy å bli en del av en filmavdeling i utvikling, som har vokst mye den siste tiden, forteller Paulik i pressemeldingen.

JCP har det siste året opplevd en stadig økende etterspørsel etter film. Med stadig mer filmproduksjon, kjente selskapet behovet for en dedikert og god klipper.

– Jakob er en viktig brikke i filmteamet vårt, og en vi er veldige glade for å ha på plass i JCP-familien. Målet er å gjøre mest mulig filmproduksjon her på huset, og vi har bygget et solid team den sisten tiden. Vi er veldig stolte over kvaliteten på det vi produserer, sier partner og Head of Operations hos JCP PRAD, Camilla Hovind.

Som resten av filmteamet i JCP, vil Paulik jobbe på tvers av hele JCP-familien, som i tillegg til PRAD også omfatter JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory.

Kommunikasjonshuset JCP teller i dag over 80 ansatte.

Powered by Labrador CMS