Sara Wikberg.

Sara Wikberg er ny COO i Geelmuyden Kiese Sverige

Fra seniorrådgiver til COO på rekordtid!

Publisert

Geelmuyden Kiese styrker sin svenske ledergruppe med utnevnelsen av Sara Wikberg som Chief Operating Officer (COO), der hun får ansvar for den operative driften.

Hun ble en del av GK gjennom det strategiske oppkjøpet av PR-byrået Wikberg&Frisk i fjor. 

– Fremfor alt styrker vi GK Sverige ved å tilføre en betydelig kompetanse innen markedskommunikasjon, sa Carolin Wiken, adm. direktør i GK Sverige.

PR-byrået ble grunnlagt høsten 2019 av byrå-veteranene Sara Wikberg & André Frisk.

– Vi grunnla i vår tid Wikberg&Frisk fordi vi var lei av store byråer. Nå går vi inn i en ny epoke ved å bli en del av GK. Her blir vi en del av et integrert, skandinavisk tilbud, og det blir veldig spennende. GK og Paritee har et svært erfarent team som har ambisjoner i vekst i Sverige, Norge og Danmark i årene fremover. Dette er en reise vi ønsker å være en del av. Vi er overbevist om at vi har mye å lære av GK, samtidig som vi også har mye å tilføre GK, sa Wikberg og Frisk.

Wikborg, opprinnelig ansatt som seniorrådgiver, ble utnevnt til COO bare en måned etter sammenslåingen. Hun kunngjorde denne nyheten på LinkedIn i dag. 

– Nytt år, ny LinkedIn-oppdatering (teknisk sett er det nyheter fra fjoråret, men det er vel ikke så nøye). Uansett, veldig glad for å være COO hos Geelmuyden Kiese Sverige. Ser fram mot 2024, skriver hun på plattformen. 

Siden 2022 har GK i Sverige mer enn doblet antall ansatte, fra 15 ansatte ved begynnelsen av 2022, til 37 ansatte i dag.

Powered by Labrador CMS