– Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem.
– Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem.

Christine Eiken Winther blir ny kommunikasjonssjef for Audi og ŠKODA

Tar med seg erfaringer fra First House og DNB inn i bilbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Dette offentliggjøres i en pressemelding tirsdag.

– Det er en unik mulighet å kunne bekle en så sentral rolle hos den ledende aktøren i det mest offensive bilmarkedet i verden, i en bransje som står midt i omveltende endringer, sier Eiken Winther.

Hun har jobbet i ulike roller i DNB siden 2014. Her har hun jobbet i Norges største in-house kommunikasjonsmiljø, og i forretningsområdet Corporate Banking med innovasjon, teknologi og digitale kanaler. Eiken Winther jobbet fem år i kommunikasjonsbyrået First House før hun kom til DNB.

– Imponerte oss

– Både Audi og ŠKODA er sterke merkevarer, med engasjerte kunder og stor medvind i et marked som nærmer seg 100 prosent elektrisk. Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem.

F.v. Elin Sinervo, Audi, Thomas Meiner, Skoda, og Christine Eiken Winther.
F.v. Elin Sinervo, Audi, Thomas Meiner, Skoda, og Christine Eiken Winther.

Eiken Winther tiltrer rollen som ny kommunikasjonssjef for Audi og ŠKODA i Norge, fra 1. februar når hun starter hos Harald A. Møller AS.

Audi-direktør Elin Sinervo ser frem til å få henne med på laget.

– Gjennom samtalene våre har hun virkelig imponert oss, og denne rekrutteringen viser at både organisasjonen vår og bransjen vår evner å tiltrekke seg noen av de aller skarpeste hodene innenfor flere fagområder, sier Elin Sinervo.

Direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS, Thomas Meiner legger til:

– Christine er en erfaren, idérik og en ekstremt kompetent ressurs vi gleder oss til å få på plass. Hun kommer til bordet med kommunikasjonsfaglig tyngde, og samtidig relevant erfaring fra finans og teknologi som kommer til å tilføre organisasjonen vår stor verdi.

Sterkt lag

I tillegg tiltrer Alexander Hjermind i november en nyopprettet rolle som kommunikasjonsrådgiver på tvers av merkene i Harald A. Møller.

Alexander Hjermind.
Alexander Hjermind.

– Alexander er en ung, offensiv og særs talentfull kommunikasjonsressurs, internt rekruttert til stillingen som kommunikasjonsrådgiver etter å ha levert strålende resultater i stillingen han kom fra. Med ham og Christine på plass, har vi et lag som virkelig kan bidra til å løfte frem kraften i merkevarene våre og det gode arbeidet som gjøres i Møller-systemet, sier Øyvind Rognlien Skovli, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Harald A. Møller AS.

Med Eiken Winther og Hjermind på plass, er hele kommunikasjonslaget i Harald A. Møller komplett. I høst ble det klart at tidligere statssekretær ved statsministerens kontor Lars Joakim Hanssen inntar rollen som kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Tidligere i høst ble også Øyvind Rognlien Skovli rekruttert inn som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Harald A. Møller.

Powered by Labrador CMS