Hun blir ny partner i Zynk

– Med Marte som partner er vi enda bedre rustet for 2021, sier daglig leder Guri Størvold.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Marte Ramuz Eriksen (41) blir ny partner i Zynk fra nyttår, opplyser byrået om i en melding. Zynk vil med dette ha seks partnere.

Eriksen har vært seniorrådgiver i Zynk siden 2017. Hun er i dag kundeansvarlig for flere av Zynks største kunder, innenfor blant annet store eiermiljøer, kunnskapsbedrifter, bank/finans og retail/handel.

- Det er rett og slett kjempegøy å få være med og utvikle Zynk videre. Vi har de beste folka både på kontoret og på kundesiden, og det er veldig spennende å få lov til å sitte så tett på kundene og være med å løse de utfordringene de står overfor, sier Eriksen i meldingen.

Styreleder Claus Sonberg i Zynk er glad for å få en ny partner på plass i byrået.

Vi gleder oss til at hun som ny partner og medeier blir enda mer involvert i å forme den videre utviklingen av Zynk, sier Sonberg.

Zynk har i dag 18 rådgivere, og har det siste året styrket seg både på krise og beredskap, strategiutvikling og selskapskommunikasjon. Byrået skal fremover ansette flere rådgivere, særlig innenfor områdene strategi og bærekraft.

- 2020 har vært et år hvor vi har jobbet med enda mer forretningskritisk rådgivning for kundene våre. Det har vært krisehåndtering, digital ledelse og endringskommunikasjon, stordataanalyser – og arbeid med rammebetingelser for bedrifter og næringer. Vi bistår ledere med å forstå omverden, sikre støtte eksternt og få med de ansatte på å gjennomføre strategien som er lagt. Zynk-laget har lagt ned en enorm innsats og engasjement i dette spesielle året. Med Marte som partner er vi enda bedre rustet for 2021, sier daglig leder Guri Størvold.

Eriksen kom til Zynk etter 15 år i pressen. De siste ti årene var hun i Dagens Næringsliv, og hun har tidligere også jobbet i Finansavisen. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Powered by Labrador CMS