Corporate Communications. Petter Halvorsen.
Corporate Communications. Petter Halvorsen.

#Julepraten

Fredagspils på kontoret med Freddy Kalas var et av årets høydepunkter for Petter

– Jeg er så glad for at vi gønna på og utnyttet «pandemipusterommet» som varte et par måneder i høst til å lage en skikkelig fest.

Publisert

KOM24 har stilt seks spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det partner i Corporate Communications, Petter Halvorsen, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

Min kjære er fra Salangen i Sør-Troms, så det blir nord-norsk jul med hele familien.

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

Jeg har storkost meg med norsk humor nå før jul. «Nissene i bingen» er tidenes beste sesong, og Holmenkollen-pappen Christian Bøhmer i TV-2-seiren Idrettsforeldre er legendarisk. Som sørlending ler jeg høyt av vestkant-vitser.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

Corporate Communications fredagspils med afterski-kongen Freddy Kalas kommer høyt på lista! Jeg er så glad for at vi gønna på og utnyttet «pandemipusterommet» som varte et par måneder i høst til å lage en skikkelig fest.

– Du får invitere tre bransjekollegaer på middag. Hvem inviterer du og hvorfor?

Da inviterer jeg tre gamle kollegaer fra min tid i NRK Nyheter, Thomas Midteide, DnB, Christian Steffensen i Nordea og Stian Arnesen Danske Bank. De sitter alle i dag som kommunikasjondirektør i hver sin store norske bank. Da blir det gode diskusjoner om krisehåndtering, bank og litt sladring om vår gamle arbeidsgiver.

– Hva husker du best fra kommunikasjonsåret 2021?

Fraværet av motstemmer under pandemien overrasket meg stort! Oslos videregående skoler var nærmest stengt i syv måneder (rødt nivå), og det skjedde uten protester.

– Hva tror du vil prege kommunikasjonsbransjen i 2022?

Jeg tror bransjen vil bli mer opptatt av å ta vare på folk, og det er bra. Hjemmekontor-flukten er den store skrekken. Det er jækla viktig å holde hodet over vannet sammen nå i en ny runde med isolasjon.

Powered by Labrador CMS