SOMMERPRATEN:

Egil håper han blir kvitt en alt for stor pizzaovn i sommer

Løp og kjøp!

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Egil Alv Andreassen, kreativ leder i Fasett, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Jeg skal ha noen uker med ferie og da er i grunnen det meste bra! Gjøremål utover det må være alt fra å male litt på hus og hytter, snorkle, gå fjellturer i innlands-Norge og lese en rekke bøker som ikke er fagrelatert. Og hvem vet, kanskje må jeg ta i bruk den nydelige og nyinnkjøpte (men foreløpig altfor tung og stor og upraktisk) pizzaovnen, dersom ingen legger inn bud på FINN!

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Jeg tror nok at de tidlige sommermorgenene med speilblank sjø, helt blå himmel, og vi barna – påkledd noen altfor store superoransje flytevester – fikk være med på å trekke garnet og prøve fiskelykken før resten av familien hadde våknet. Det sitter spikret godt fast i sommerminnet.

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Glad for at ‘Sommeris’ er tilbake!

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Selv om en kanskje skulle tro at han hadde fremtiden bak seg, så synes jeg Vibeke Drogas femte barn, David, alltid bør ses opp for. Og så tenker jeg at en av hans nye medarbeidere, Sollin Sæle, også bør ses opp for i tiden fremover. Uten tvil!

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Jeg synes CALM-jobben fra adam&eve som vant i Cannes er den absolutt beste til nå i år. Den beste kampanjen jeg har hørt til nå i år, må være Ring2 for HLF.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Ta alle råd med en klype salt. Tre ting som har fulgt meg har vært disse tre vær’ene: Vær nysgjerrig, vær åpen og vær snill. Vil du lykkes, så gjør alltid ‘dine’ ting, og gjør det mye, om og om igjen – og ikke hør så mye på hva de andre sier, hør på deg selv når du er ærlig. For, «når det kjem til stykket» som Olav Hauge skriver, «er det so lite som skal til, og det vesle har hjarta alltid visst».

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Ville nok valgt Mesternes Mester siden det virker som tidligere roere gjør det bra der. Det hadde også vært veldig interessant å se presentasjonsfilmen som Aksel Lund Svindal og co. måtte lage om meg og min idrettskarriere i norsk roing. Hahaha!

Powered by Labrador CMS