Fra venstre, Byråleder Tommy Hove Stiansen, Retail Activation Manager Emma Bonete og Teamleder Joachim Breen.
Fra venstre: Byråleder Tommy Hove Stiansen, Retail Activation Manager Emma Bonete og Teamleder Joachim Breen.

Emma Bonete går til Retail Factory

– Forener lidenskapen min for retail og eventer.

Publisert

Bonete har åtte års erfaring fra retail-sektoren, der hun de siste årene jobbet som Senior Store Manager hos Rituals Cosmetics. I tillegg har hun et årsstudium i Digital Markedsføring på Noroff, før hun jobbet i eventbyrået ItsHappening.

Nå er hun ansatt som Retail Activation Manager i Retail Factory.

– Jeg har jobbet meg opp erfaring med ledelse og butikkdrift, og planlegging og gjennomføring av arrangementer, og nå så jeg en mulighet til å forene lidenskapen min for både retail og eventer, sier Bonete i en pressemelding.

Teamleder i Retail Factory, Joachim Breen, er strålende fornøyd med å ha Bonete på plass.

– Emma har kommet inn og imponert fra dag én, og det er en stor styrke at hun har jobbet både med retail og eventer fra tidligere. Hos oss får hun muligheten til å kombinere dette, og det er vi helt sikre på at hun kommer til å gjøre på best mulig måte, sier Breen. 

Byråleder Tommy Hove Stiansen varsler flere ansettelser i nær fremtid. 

– Det er veldig bra trøkk om dagen og vi er i konstant vekst. For å fortsette å levere på vekstambisjonene fremover, er vi nødt til å hente de beste talentene og folk som har spisskompetanse innenfor retail marketing. Det er fokuset vårt nå og jeg kan røpe at nye kollegaer og flere ansettelser er rett rundt hjørnet. 

Retail Factory er en del av JCP-huset, som også huser JCP Event, JCP PRAD, JCP Arena og JCP Travel. 

Powered by Labrador CMS