Det er lenge siden Hanne har hatt fast bostedsadresse i vest, og drømmen er å slå rot på Sunnmøre. Hun bor på Alnes, er yoga-instruktør og nyter friluftslivet på Sunnmøre – og ute i verden.

Hanne Årsnes er tilbake i Peil

Etter ett år på eventyr i Europa er hun klar til å designe for nye og etablerte merkevarer.

Publisert

– Det er hyggelig å være tilbake i Peil-gjengen. Jeg er spent på nye samarbeid med kunder, og gleder meg til å utvikle nye merkevarer sammen med dyktige kollegaer.

Det sier Hanne Årsnes i en pressemelding. 

Bred erfaring

Årsnes har rikelig med erfaring som grafisk designer fra Oslo og New York, som frilanser og fra byrå. Hun har arbeidet med kunder som Paleet, Høyer og Flytoget.

Med ELLE mELLE og Peil har hun blant annet arbeidet med merkevarer som Granne Forsikring, Run & Relax og Droneakademiet.

– Jeg elsker å bygge identiteter og merkevarer fra idé til daglig drift. Startfasen med blanke ark, eller blank skjerm, er ekstra gøy å være med på, sier Årsnes. 

– Det er mange timer og kreativitet som ligger til grunn for en god merkevare. Derfor er jeg heldig som er omringet av smilende og kreative kollegaer, som sammen med meg kan skape visuelle identiteter, nettsider og annen markedsføring, fortsetter hun.

Ledende miljø for merkevarer

Med 13 ansatte under samme tak, er Peil med base i Apotekergata i Ålesund et av de ledende miljøene for merkevarebygging, strategi og design i Midt-Norge.

– Vi er den rå kombinasjonen av strategi og kreativitet. Med Hanne på laget er vi enda sterkere på strategisk merkevaredesign. Hanne er med på å styrke det fine laget vi har her i byrået med kompetansen og ikke minst humøret sitt, sier byråleder Kristin Bjånes i Peil.

Powered by Labrador CMS