Espen Risholm i First House.
Espen Risholm i First House.

SOMMERPRATEN:

– Både små og store er superklare for å henge med Lollo & Bernie

Det blir charterfeberstemning på Mallorca for Espen og familien.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi blant annet høre hva deres beste sommerminne er, hvilken bransjeperson de mener man bør følge med på, og hvilke råd de vil gi til unge mennesker som ønsker å lykkes i bransjen.

I dag er det Espen Risholm, seniorrådgiver i First House, som svarer i Sommerpraten.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– I sommer blir det full charterfeber på Mallorca! Både små og store er superklare for å henge med Lollo & Bernie, bade i bølgene og nyte late dager under solen. 

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Mine beste sommerminner er fra barndommen på hytta på Tromøya. Det var klassisk sørlandsidyll med båtliv og bading og vi fikk alltid masse makrell når vi fisket.

– Favoritt-is gjennom tidene?

– Kjempe Yes var min ultimate favorittis i barndommen og det var stor jubel i Facebook-gruppa «Vi som ønsker saftisen Kjempe Yes tilbake på markedet» da den gjorde comeback i fjor. 

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Jeg vil faktisk trekke frem min fantastiske kollega Marte Ruud Sandberg. Ikke bare er hun en veldig dyktig rådgiver, hun har også nylig vunnet NM i poker! Nå er hun klar for VM i Las Vegas i sommer. Jeg heier på Marte og håper hun fortsatt vil være en del av First House selv når hun stikker av med VM-potten! 

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Jeg elsker kampanjer som reagerer raskt på aktuelle saker og nyheter. Norwegian har hatt noen fine sånne, blant annet en for ikke så lenge siden med billige flybilletter til Sveits for skatteflyktninger. Da lo jeg godt. 

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Selv prøver jeg å suge til meg så mye kunnskap som mulig fra alle de erfarne og dyktige kollegene mine First House. Mitt beste råd er å være åpen for læring og ta til deg kunnskap fra de rundt deg. Vær nysgjerrig, tør å stille spørsmål og utfordre deg selv.

– Du må være med i et realityprogram. Hvilket velger du, og hvorfor?

– Etter å ha skrudd sammen en ny kulegrill på rekordtid på hytta for noen uker siden, fikk jeg høre fra familien at jeg burde melde meg på «Sommerhytta». De mente jeg hadde et naturlig talent som handyman og jeg tror det kunne vært litt gøy å prøve seg som handyman på heltid en periode.

Powered by Labrador CMS