Even Sigurdsson Bjørke Haaland er blitt ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Oslo Politidistrikt.
Even Sigurdsson Bjørke Haaland er blitt ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Oslo Politidistrikt.

Even danket ut 47 søkere. Han får nå ansvaret for Oslo-politiets kontoer på sosiale medier

– Jeg gleder meg til å begynne å produsere og poste content som både er underholdende og informativt.

Publisert

Tidligere har KOM24 omtalt at Oslo Politidistrikt lette etter en ny rådgiver som skal ha spesielt ansvar for å jobbe med deres sosiale medier.

Nå er prosessen avsluttet, og det er 25 år gamle Even Sigurdsson Bjørke Haaland som er blitt ansatt i denne stillingen. Han har god kompetanse innen design og animasjon i 2D og 3D.

– Da jeg var liten drømte jeg om å jobbe i politiet, og det å kunne påvirke samfunnet i en positiv retning. I tillegg har jeg alltid elsket å lage videoer og uttrykke meg selv visuelt. I denne jobben får jeg gjøre begge deler, sier Haaland til KOM24.

Haaland forteller at han begynte på medier og kommunikasjon da han gikk på videregående, og etterhvert har han tatt en bachelor i animasjon og digital kunst ved Høgskolen i Innlandet.

– Hele utdanning min går ut på å uttrykke meg digital og visuelt, sier han og forteller at en av grunnene til at han tror han landet denne rådgiverstillingen er på grunn av arbeidsprøvene han leverte i rekrutteringsprosessen.

– Hva gleder du deg mest til med å begynne i den nye jobben?

– Jeg har ingen yrkeserfaringing innenfor dette feltet, og det er en nyopprettet og unik stilling i et ungt felt. Det kan by på mange spennende oppgaver. I tillegg ser jeg frem til å være en del av teamet, som allerede har mye tillit og vokst på sosiale medier. Jeg gleder meg til å begynne å produsere og poste content som både er underholdende og informativt, avslutter 25-åringen.

Haaland tiltrer den nye jobben 15.juni.

Powered by Labrador CMS