Marte Nøklegård Dahl, kommunikasjonssjef i Forlaget Oktober.

Rykker opp fra presseansvarlig til å bli kom-sjef

Marte Nøklegård Dahl blir kommunikasjonssjef i Forlaget Oktober.

Publisert

Marte Nøklegård Dahl har i flere år jobbet som markedskonsulent og deretter presseansvarlig i Forlaget Oktober.

Nå trer hun inn i en ny rolle, og blir kommunikasjonssjef i samme forlag.

– Å slutte i Oktober var ikke noe alternativ, dermed er jeg veldig glad for å få denne muligheten til å utvide stillingen min, og jeg ser fram til å ha det overordnede ansvaret for to av mine utrolig dyktige kollegaer, skriver Dahl i en e-post til KOM24.

Oktober har også nylig ansatt Gine Jonassen som ny salgs- og markedssjef. 

Dahl skriver at hennes ansvar som kommunikasjonssjef medfører at hun i tillegg til arbeidet mot de tradisjonelle mediene, vil ha det overordnede ansvaret for sosiale medier og andre digitale flater. 

Hun blir også en del av ledelsen i Oktober.

– Hele bransjen går spennende tider i møte, med store utfordringer på flere områder. De siste ti årene har det blitt gradvis vanskeligere å få synlighet i mediene, og derfor er det viktigere enn noen gang å tenke nytt. Hvordan skal bøkene våre nå leserne der ute? For leserne er jo der fortsatt, skriver Dahl.

Hun mener de må være til stede på flere flater enn tidligere, og tenke alternativt og innovativt når det gjelder kommunikasjonsarbeidet deres.

– Det aller mest spennende og givende er vel likevel det tette samarbeidet med forfatterne om bøkene deres. Å få lov til å jobbe med norsk skjønnlitteratur av så høy kvalitet er et stort privilegium, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS